Ventura slo mesterlig tilbake etter marerittstart

En firedobbel bogey på 1. hull kunne ødelagt alt for Kristoffer Ventura i PGA-turneringen på Bermuda, men han reiste seg mesterlig og kom under par for dagen.

Kristoffer Ventura kom seg under par på åpningsrunden i PGA-turneringen på Bermuda, tross en firedobbel bogey på banens 1. hull.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Etter mareritthullet slo Ventura tilbake umiddelbart med birdie på de to neste hullene, og på 7. hull greide han attpåtil en eagle. Etter ferdigspilt runde var han ett slag under par.

Katastrofehullet var ikke det første nordmannen spilte, for han var blant spillerne som startet den første runden på 10. hull. Der ble det bogey, men så spilte han seg opp med birdie på 16. og 17. hull. Etter halvspilt runde var han dermed ett slag under par.

Les også

Ada Hegerberg satte historisk rekord

Så kom han til 1. hull på banen i Southampton, og der gikk det fullstendig galt. Hele åtte slag måtte han bruke for å få ballen i hullet.

På de åtte hullene han spilte etter det ble det en eagle, to birdier og fem par, så han lot seg absolutt ikke prege av den tøffe opplevelsen. Han er på delt 56.-plass etter første dag.

Scottie Scheffler fra USA leder turneringen. Han spilte åpningsrunden på sterke 62 slag, ni under par.

Turneringen har et B-preg ettersom de fleste av de beste er med i ukens WGC-turnering i Shanghai.

(©NTB)

Publisert: