Med dette Brækhus-stuntet satte MMA-stjernen fart på spekulasjonene

– Det er drømmen min.

Cris Cyborg møtte opp til en kamp der det sto Cyborg vs. Brækhus.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Den brasilianske MMA-stjernen Cris Cyborg (ekte navn er Cristiane Santos) satte ytterligere fart på spekulasjonene da hun møtte opp i StubHub Center natt til søndag for å se norske Cecilia Brækhus bokse mot Kali Reis. Hun hadde på seg en T-skjorte - og budskapet på den var tydelig:

«Cyborg vs. Braekhus. Coming Summer 19» sto det.

MMA er en fullkontakt-kampsport. Den tillater bruk av både slag- og bryteteknikker, både stående og på bakken.

Les også

Brækhus vant dramatisk kamp – ble møtt med buing

Har vært positiv til duell

Brækhus vant kampen i Carson utenfor Los Angeles - men det var ikke uten problemer. Den norske stjernen gikk ned for telling, men reiste seg og vant på poeng.

Brækhus har tidligere uttalt at hun ønsker å få til et stormøte i bokseringen mot Cris Cyborg. Hun gjentok det budskapet etter å ha slått Kali Reis.

– Det er én mulighet. Jeg vet at hun er veldig interessert i en slik kamp. Hun tekster meg hele tiden, og vil virkelig gjøre dette. Hvis vi hadde fått det til så hadde det vært en spektakulær kamp, sier Cecilia Brækhus til NRK.

Cecilia Brækhus vant i USA natt til søndag. Nå er spekulasjonene i gang om hvem som blir neste motstander.

Opptrinnet fikk mye oppmerksomhet blant de fremmøtte tilskuerne i Carson, Los Angeles. Etter kampen utdypet hun budskapet, og hvorfor hun ønsker en kamp mot Brækhus.

– Det er drømmen min

Cyborg har ifølge ESPN to kamper igjen av kontrakten med UFC (verdens største MMA-arrangør), men etter det er hun klar på hva som er drømmen.

– En boksekamp er drømmen min. Det er en utfordring for meg. Jeg har allerede gjort wrestling, jiu-jitsu og Muay Thai. Jeg har aldri bokset en kamp og jeg ønsker å gjøre det mot den beste i verden, sier hun ifølge ESPN.

Timer tidligere, før kampen, la også Cyborg ut et bilde av seg selv med T-skjorten.

Publisert: