Disse to klubbene fulgte ekstra nøye med to RBK-spillere mot Austria Wien

Tyrkisk og engelsk klubb var til stede for å se på RBK-duo.

Pål André Helland og Jonas Svensson er i søkelyset til utenlandske klubber.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

TRONDHEIM (adressa.no): Det blir ikke noe gruppespill på RBK denne høsten. Fra tribunen så om lag 11.000 tilskuere Rosenborg tape 1-2 for Austria Wien torsdag kveld.

På Lerkendal satt også representanter for to utenlandske klubber og fulgte kampen nøye: Tyrkiske Trabzonspor og engelske Brighton.

- Det har ikke skjedd noe som helst rundt våre spillere i det siste, sier sportslig lederStig Inge Bjørnebye til adressa.no om saken fredag.

Han sier videre at hanikke erbekymret for å miste spillerenå som det norske vinduet er stengt — mens det internasjonale vinduet er åpent til månedsskiftet.

Les også

Gytkjær kritisk til den norske ligaen etter norsk Europa-nedtur

Trabzonspor var i Trondheim

For et par uker siden skrev adressa.noat Trabzonspor følger Jonas Svensson så tett, at blant andre visepresidenten var i Trondheim for å forsøke å få til en overgang.

Les også

Trabzonspor møtte RBK i Trondheim - neppe noen Svensson-overgang nå

Den gang ønsket ikke Rosenborg å selge.Men tyrkerne har fulgt Svensson tett over tid, sett ham fra tribunen flere ganger -og var altså tilbake på Lerkendal med speidertorsdag kveld.

— Jeg kommenterer ikke noe angående overgang, og har fullt fokus på Sogndal-kampen, sa høyrebacken selv da tyrkerne hadde vært på Trondheim-visitt sist.

Les også

Svensson om Trabzonpor-interessen: - Ingen kommentar

Så gjenstår det å se om dentyrkiske toppklubbengjør et nytt fremstøt nå, eller venter til januar.Det internasjonale overgangsvinduet stenger som sagtved månedsskiftet.

Brighton sett Helland tidligere

Desamme overgangsreglene gjelderi engelske Championship, hvor Brighton holder til.

Klubben, som i øyeblikket er nummer to på tabellen, har tidligere hatt følere ute på Pål André Helland. Etter alt å dømme var det ham Brighton speidet på også denne gangen.

De fikk i så fall mindre valuta for inngangsbilletten enn Trabzonspor gjorde: Helland måtte gi seg tidlig med det som så ut for å være en strekkskade.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk