Klopps første tap som Liverpool-manager

Crystal Palace for sterke på Anfield.

HJEMMETAP: Skuffende for Jürgen Klopp og Liverpool mot Crystal Palace.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Liverpool tapte 1-2 mot Crystal Palace søndag, og Jürgen Klopp måtte i sin sjuende kamp som Liverpool-manager tåle sitt første tap.

– I dag har jeg en dårlig følelse. Det var ikke nødvendig å tape denne kampen, sa tyskeren etter kampen.

– Jeg er tilfreds med enkelte ting, men problemet er at man må spille i 95 minutter. Om man er fornøyd med det man gjør i 60 av dem, er ikke det alltid nok. I dag var det ikke det, la han til.

Klopp, som tok over laget tidlig i oktober, startet med tre uavgjortresultater før han fikk sin første seier mot Bournemouth i ligacupen 28. oktober. Deretter vant Liverpool mot både Chelsea og Rubin Kazan. I det sjuende forsøket ble tap 1-2 hjemme mot Alan Pardews Crystal Palace.

Les også

Superinnbytter reddet poeng for Arsenal

Les også

God debut for Aston Villas nye manager

Ensom

Yannick Bolasie ga bortelaget ledelsen etter 21 minutter med et knallhardt skudd, etter svake klareringer fra både Alberto Moreno og Emre Can i forkant. To minutter før pause utlignet formspilleren Philippe Coutinho etter at et innlegg gikk gjennom hele feltet. På bakre stolpe sto brasilianeren og ventet, og han satte ballen i mål.

Ni minutter før slutt headet Scott Dann inn sin egen retur etter en corner. Palace-spilleren, som tidligere var fast tilskuer på Anfield, avgjorde dermed kampen mot sin favorittklubb.

– Da Palace scoret, så jeg mange tilskuere gå. Jeg følte meg veldig ensom da, sa Klopp.

Liverpool fikk også Mamadou Sakho skadd. Han fikk en smell i kneet og forlot Anfield på krykker.

– Jeg vil ikke spekulere i hvor alvorlig det er. Vi må vente på en avgjørelse. Men jeg ville heller ha tapt 1-4 og fått beholde ham i laget, sa Klopp.

Benteke-sjanser

Christian Benteke var endelig tilbake fra start, og hadde flere muligheter med både hodet og føttene til å sende Liverpool i føringen på 1-1. Belgieren klarte aldri å få ordentlig dreis på avslutningene, og scoringen uteble.

Bakary Sako sto for gjestenes største sjanse før 2-1-scoringen, men skuddet hans snek seg i nettveggen til Simon Mignolet etter en glimrende kontring i regi Wilfried Zaha.

Tapet gjør at Liverpool ligger på tiendeplass med 17 poeng, mens Crystal Palace inntar åttendeplassen med 19 poeng. Brede Hangeland var ubenyttet reserve for London-laget søndag.

Liverpool drar til Manchester for å møte Manchester City neste serierunde, mens Crystal Palace tar imot Sunderland på Selhurst Park.

(©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal76011771018
2Manchester City75202361717
3Tottenham Hotspur75201871117
4Brighton & Hove Albion6411115613
5Manchester United640288012
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk