Leke snart klar for kinesisk klubb

Kan bli presentert i løpet av kort tid.

Leke James i aksjon for Aalesund forrige sesong.
  • Kristian Stenerud
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

I går skrev Sunnmørsposten at Leke James hadde forlatt Ålesund og var på veg til kinesisk fotball. Nigerianeren har nå kommet til enighet om sin personlige betingelser, og ventet i dag på å få visum til Kina. Hvis alt går etter planen kan han bli presentert i sin nye klubb i løpet av noen dager.

— Jeg har ikke anledning til å si noe annet enn det jeg har sagt tidligere, og det er at Leke har fått mulighet til å snakke med en klubb, sier klubbdirektør Henrik Hoff til smp.no.

LES OGSÅ:

Les også

Bjørdal nyter profflivet

Les også

Leke har forlatt Ålesund - forhandler med ny klubb

Hoff vil ikke si noe om hvilken klubb det, hvor den holder til eller hvor nær en overgang er. Men slik Sunnmørsposten forstår det skal det være snakk om en klubb på nivå to i Kina.

— Forventer du at en overgang er på plass om ikke lenge?

— Det må det jo gjøre. Vi må få lagt dette overgangssnakket dødt den ene eller andre veien, for vi kan ikke holde på slik over tid. Det har gått for lang tid og det er ikke heldig for noen parter, men slik er det av og til, sier klubbdirektøren.

AaFK reiser på treningsleir til Malta onsdag morgen neste uke, og der skulle trener Trond Fredriksen gjerne hatt med seg en komplett spillerstall.

— Vi har vært forberedt på at Leke kan forsvinner, men jeg kan ikke si at vi har en ny mann på plass i morgen om noe skulle skje raskt. Rundt juletider hadde vi en erstatter klar, men vi kunne ikke gjøre noe ettersom det ikke kom et spillersalg den gangen. Dessverre var det slik at den spilleren som var aktuell da valgte en annen løsning, sier Hoff.

Det var tidligere Strømsgodset-spiller Marco Tagbajumi som sto på AaFKs liste over potensielle erstattere for Leke James, men han endte opp i den thailandske klubben Nakhon Ratchasima.

Publisert:
  1. Internasjonal fotball
  2. Aalesunds FK
  3. Leke James

Mest lest akkurat nå

  1. Privatetterforsker Roald Bernt­sens hef­tige liv: – Gullet var fjernet fra kremerte

  2. Skamslått Borgli vil gå nye runder om huset i Oalsgata

  3. Testet positivt? Dette gjør du

  4. – Trist for supporterne

  5. Her er historien bak «Rogalands eldste turnering»

  6. Konen var skeptisk da de ringte fra «Mesternes mester»: – Hun hadde aldri sett meg grine før