Sola-treneren etter sterk borteseier: – Vi utvikler oss stadig

Sola fortsetter å imponere. I kveldens kamp borte mot Tertnes kontrollerte de fullstendig den andre omgangen. Trener Knut Ove Joa var storfornøyd.

Camilla Herrem og Sola slo Tertnes på bortebane. Her fra en tidligere kamp.
  • Svein Hagen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Tertnes – Sola 20-22:

Haukelandshallen: Sola har virkelig vist solid form i det siste, og de fortsatte også i kveldens kamp. Etter å ha ledet store deler av den første omgangen, var det imidlertid hjemmelaget som klarte å tilrive seg en knapp ledelse til pause. 10-9 viste resultattavlen etter den først halvtimen i Haukelandshallen.

Etter pause gikk det ikke mange minuttene før gjestene fra Sola var i føringen, og der ble de kampen ut. På det meste ledet laget med fire mål, og hadde i grunnen full kontroll på oppgjøret.

Les også

Endelig skal det satses på kvinnefotballen i Norge

Strutter av selvtillit

Litt mye rot begge veier førte imidlertid til at hjemmelaget klarte å redusere et par ganger helt på tampen av oppgjøret, og det endte med at Sola til slutt kunne gå av banen med 22-20-seier.

– En ny sterk seier for spillerne, og jeg er oppriktig stolt over det de har prestert i den siste tiden. Det er ikke vanskelig å se at spillerne strutter av selvtillit for tiden, forklarer en meget godt fornøyd Sola-trener Knut Ove Joa.

En seier som gjør at lagene bytter plass på tabellen. Sola går opp på femteplass med sine 11 poeng, mens Tertnes står med sine 10 etter kveldens kamp.

Les også

Slik forklarer Viking timingen på Ian Burchnall-sparkingen

Håper på fullsatt hall

- Jeg er ikke så opptatt av tabellposisjon, men mer opptatt av at vi stadig utvikler oss, og det føler jeg virkelig at vi er på gang med. Men helt klart det betyr mye for interessen for håndball her i distriktet at vi er med der oppe, understreker Joa.

Så langt i sesongen har Sola hatt fullsatte tribuner på hver eneste hjemmekamp, og Knut Ove Joa håper også det blir tilfelle når de møter Oppsal hjemme førstkommende søndag.

- Det blir den siste kampen før VM og vi ønsker å gå inn i den pausen med masse selvtillit. Da er det klart at vi vil vise oss fram fra vår aller beste side i en fullsatt Åsenhall søndag kveld, sier han.

Solas toppscorer i kampen ble Kristiane Knutsen, som lurte ballen inn bak motstanderens keeper hele sju ganger. Spesielt var Sola-spillerne i det scoringsvillige hjørnet etter pause.

Kampfakta:

Tertnes – Sola 20-22

Pause: 10-9

Haukelandshallen

Dommere: Ismet Kvakic og Tommy Andre Eriksen.

Utvisninger: Tertnes 0x2 min + rødt kort., Sola 1x2 min. + rødt kort.

Toppscorer Tertnes: Bodil Sørheim 5.

Sola: Kimberley Ewanovich, Frida Strand Finstad – Oda Aasheim 2, Vilde Nord, Hadja Cisse, Line Ellertsen 3, Anna Bjørke Kallestad, Marianne Klepp Andersen, Abbey Perry, Kristiane Knutsen 7, Alicja Lucyna Zacharska, Tonje Nøstvold 6, Hege Holgersen Danielsen, Camilla Herrem 4.

Publisert:
  1. Sola
  2. Camilla Herrem

Mest lest akkurat nå

  1. Denne hekken kan koste 1000 kroner dagen

  2. Navn på omkommet frigitt etter båtulykke

  3. Da demensen tok ordene fra Atle, sluttet mange å snakke til ham. – Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss

  4. – Har ikke lyst til å miste noen jeg er glad i

  5. Et enkelt Messenger-spørsmål fra en slektning ble til et mareritt for Rune Nedrebø

  6. «Glimt av gammel storhet – og masse rør og rot. Men det viktigste denne kvelden var kanskje ikke kvaliteten på Kristian Valens show.»