Zlatans utrolige debut: Scoret etter bare tre minutter

United til tider herjet med Galatasaray.

DER SITTER'N: Zlatan Ibrahimovic fikk en drømmedebut for Manchester United.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester United — Galatasaray 5-2:

En "enkel" treningskamp, kanskje, men ikke for Manchester United-fansen. Kampen mot Galatasaray i Sverige var nemlig den da Zlatan Ibrahimovic fikk sin debut for de røde djevlene.

Og etter bare tre minutter var drømmedebuten i boks. Zlatan Ibrahimovic markerte seg med en brasse-scoring fra 8 meter.

I LEDELSEN: Zlatan sendte United i ledelsen.
Les også

Zlatan: - Alle har ventet på dette øyeblikket

Les også

Zlatans svar til Cantona: - Jeg skal ikke bli konge i Manchester. Jeg skal bli gud

Den 35-årige svensken var i startoppstillingen, til tross for at han begynte å trene med klubben så sent som torsdag. Men det var tydeligvis ingenting å utsette på det.

Galatasaray-dobbel

Etter 20 minutter utlignet Galatasaray. Det var Sinan Gümüs som fikk stå umarkert på et innlegg og headet ballen i mål. Snaut 20 minutter senere doblet den tykiske klubben, og hadde dermed snudd kampen.

Denne gangen var det Bruma som satte ballen i lengste hjørne etter å ha spilt vegg med Gümüs i 16-meteren.

Jose Mourinho gjorde fire endringer i sitt United-lag i pausen, og Ibrahimovic, Mkhitaryan, Schneiderlin, Herrera og Martial gikk av gresset. Inn kom Fellaini, Young, Rashford, Carrick og Lingard.

Og ti minutter ut i omgangen kom endelig utligningen for United.

Snuoperasjon

Denne gangen var det Wayne Rooney som kunne avslutte fra kort hold etter et innlegg fra Jesse Lingard. Det var starten på en snuoperasjon.

TOMÅLSSCORER: Wayne Rooney.

Uniteds stjerneskudd Marcus Rashford skaffet straffe da han dro seg inn i feltet og ble felt av Galatasaray-keeperen. Fra ellevemetersmerket var Rooney sikker — og kampen var snudd.

Få minutter senere la Marouane Fellaini på til 4-2, etter å ha vunnet hodeduellen med Martin Linnes etter et innlegg. United fortsatte dominansen, og Juan Mata skled ballen i mål etter å ha gjort lekkert arbeid i forkant selv. 5-2.

Publisert: