Ny keepertabbe av Karius i knepen Liverpool-seier

Liverpool-keeperen ga unødvendig bort en farlig retur etter et frispark.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

TRANMERE - LIVERPOOL 2–3

Liverpool-keeper Loris Karius var ikke kvitt tabbene da rødtrøyene fortsatte sesongoppkjøringen med 3-2-seier over League Two-klubben Tranmere tirsdag kveld.

Premier League-klubben ledet med tre mål til pause og hadde tilsynelatende full kontroll på kampen, men det endret seg i det 72. minutt. Da ga Karius helt unødvendig bort en farlig retur etter et frispark.

Ballen spratt ut i feltet igjen, og Jonny Smith kom løpende og trillet inn 1-3-reduseringen.

  • Se alle målene fra oppgjøret i videovinduet under:

I slutten av mai gjorde Karius to store blemmer i Liverpools finaletap for Real Madrid i mesterligaen. Noen dager senere fikk tyskeren påvist hjernerystelse for smellen han pådro seg i en duell med Sergio Ramos i forkant av tabbene.

Liverpool-manager Jürgen Klopp avkreftet nylig spekulasjonene om at Karius' dager på Merseyside er talte.

– Fra mitt synspunkt er alt greit, og vi starter med blanke ark. Uansett om du gjør en tabbe mot Chester eller i en mesterligafinale, så får du ikke gjort noe med det i ettertid, sa han.

Etter Karius-tabben reduserte Tranmere nok en gang i det 81. minutt. Amadou Soukouna snappet opp en svak støttepasning fra Pedro Chirivella.

Rafael Camacho, Sheyi Ojo og Adam Lallana sørget for at Liverpool ledet 3-0 etter 33 minutters spill på Prenton Park, men resultatet endte ikke fullt så overbevisende til slutt.

Liverpool innledet sesongoppkjøringen med 7-0-seier over Chester lørdag. Klubben serieåpner hjemme mot West Ham 11. august.

(©NTB)

Publisert: