Landu Landu blir Sandnes Ulf-spiller

Har signert ettårskontrakt med Sandnes Ulf.

Publisert: Publisert:

Landu Landu har signert kontrakt med Sandnes Ulf. Her er an i aksjon for Tromsø forrige sesong. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

 • Ingvild Lygren
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Sandnes Ulf er enige om en avtale med midtbanespilleren Christian Landu Landu. Det melder klubben på sin hjemmeside.

– Det er godt å ha dette i boks, og det blir fint å bare konsentrere seg om å spille fotball fremover, uttaler Landu Landu i en pressemelding.
Midtbanespilleren har allerede noen treninger med Sandnes Ulf bak seg, men blir ikke med i dagens treningskamp mot Arendal. Han får derfor mest sannsynlig sin Sandnes Ulf-debut på Marbella i neste uke.

– Blir godt å komme hjem

Landu Landu, som opprinnelig er fra Tasta, debuterte med eliteseriefotball i Viking allerede som 16-åring i 2008. Totalt er det blitt 172 eliteseriekamper på midtbanespilleren som har spilt for Tromsø de siste sesongene. Han fikk ikke ny avtale i Tromsø etter forrige sesong og tar nå steget ned i OBOS-ligaen for å spille for Sandnes Ulf.

– Vi fotballspillere er privilegerte som kan få lov til å oppleve nye steder og omgivelser, prøve ut nye ting mens vi har muligheten, og jeg er glad for tiden jeg hadde i Tromsø. Nå skal det bli godt å komme hjem til folk man kjenner, og jeg kjenner jo flere av gutta på laget allerede, sier Landu Landu.

Les også

Landu Landu på vei til Sandnes Ulf

Han sier at det viktigste nå blir å kjempe seg til en plass på laget, og føler det er en god match med Sandnes Ulf med tanke på hvor han befinner seg karrieremessig nå.

Jaktet på midtbanekriger

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes sier at han har ønsket å hente midtbanespilleren lenge, og at han derfor er ekstra glad for at Tasta-gutten nå har signert kontrakt med Sandnes Ulf.

– Vi har søkt lenge etter krigere på midtbanen, og nå sitter vi med både Christian og Johannes Laaksonen som virkelig vet hva det vil si å krige på midten. Med Christian får vi en energisk spiller som tar for seg både offensivt og defensivt, sier Sæternes.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Stabæk00000000
1Start00000000
1Strømsgodset00000000
1Vålerenga00000000
1Viking00000000
 • Champions League-kvalifisering

Mest lest akkurat nå

 1. Brann i fritidsbåt i Jåttåvågen

 2. Tidligere Viking-spiller herjet med Brann

 3. For to år siden slaktet Mattilsynet dyra på gården. Nå kan det skje igjen

 4. Dette huset satte prisrekord i Sola

 5. Nesten som i Syden

 6. Faren ble drept da han var fem. Moren ba ham dra da han var 14 år. Nå bor han på Klepp

 1. Fotball
 2. Sandnes Ulf
 3. Viking FK
 4. Eliteserien
 5. Tromsø IL