Eliteserieklubb interessert i Start-profil

Kevin Kabran kan bli andremann som tar turen fra Start til Haugesund før kommende sesong.

Publisert: Publisert:

Kevin Kabran er populær på overgangsmarkedet. Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Det skriver Haugesunds Avis mandag.

Niklas Sandberg har allerede forlatt Kristiansand med kurs Haugesund, og hvis eliteserieklubben får det som den vil, så kan han få følge av tidligere lagkamerat Kevin Kabran.

– Jeg kan bekrefte at Haugesund er en av flere klubber som er interessert i Kevin Kabran, sier Kabrans agent Blash Hosseini til avisen.

Haugesunds Avis mener å vite at Haugesund skal ha jobbet med å sikre seg 25-åringen i over én måned, men at Start har avslått flere bud.

Vil dra

Kabran uttalte under Starts treningsleir i Maspalomas på Gran Canaria tidligere i februar at han ønsker å spille på et høyere nivå enn 1. divisjon.

– Jeg har sagt til klubben hva jeg vil, og det er klart jeg vil spille på høyere nivå. Jeg vet at det finnes interesse. Kommer det bud, så håper jeg at det løser seg, sa Kevin Kabran til Fædrelandsvennen.

Les også

I fjor brakk han beinet og hadde sommerjobb på Sjøhuset. Nå er Sander (19) vinterens Start-overraskelse

Daglig leder i FKH, Eirik Opedal, ønsker ikke å kommentere interessen for Kabran.

Seks mål på 19 kamper

Sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen, vil heller ikke bekrefte opplysningene, men han innrømmer at det er interesse rundt flere av lagets spillere etter nedrykket.

– Det jeg kan si er at vi har fått henvendelser fra flere klubber på våre spillere. Generelt kan jeg si det samme som jeg sa da Niklas Sandberg var tema. Inntil det kommer et tilbud som vi er tilfreds med, er spilleren vår, sier Karlsen til avisen.

Les også

Bernt Hulsker (41) med overraskende Start-comeback: – Han ødela et mål med sin eneste berøring

Haugesund-trener Jostein Grindhaug har sikret seg både Sandberg og Martin Samuelsen i troppen som kanter, men vil også ha en raskere og bakromshissig spiller å velge mellom på sidene.

Svenske Kabran kom til Start fra Brommapojkarna før forrige sesong. Han noterte seg for seks mål på 19 kamper fra start, men var skadet store deler av høstsesongen.

Publisert: