Se bilder fra prisutdelingen: Nå har Klæbo bestemt seg for hvilket lag han vil gå for

SUKSESS: Kåre Høsflot har trent Johannes Høsflot Klæbo til å bli verdens beste langrennsløper i en alder av 21 år. Neste sesong kommer Byåsen-løperen til å gå på sprintlandslaget – akkurat som i år. Det betyr at allroundtrener Tor-Arne Hetland ikke får den ferske vinneren av Olavstatuetten, trøndersk idretts høyeste utmerkelse, på laget sitt i VM-sesongen. Klikk på bildet for å bla deg gjennom bildegalleriet.
HYLLET: Byåsen hyllet sine to olympiske mestere på stafett, Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo, samtidig som sistnevnte fikk Olavstatuetten av Adresseavisen. Byåsen-ildsjel Tore Hammer fikk langrennstjernene trygt fram til et pyntet klubbhus.
GRATULASJONER: Leder i Byåsen IL langrenn, Torbjørn Mæhlumsveen tok imot Johannes Høsflot Klæbo da klubbhuset i Nilsbyen var pyntet til prisutdeling tirsdag ettermiddag.
STOLTE: Mamma Elisabeth Høsflot Klæbo og morfar Kåre Høsflot koste seg under prisutdelingen som var til ære for Johannes Høsflot Klæbo. Både Adresseavisen og Byåsen IL gjorde stas på langrennsstjernen. Adresseavisen ga ham Olavstatuetten, mens idrettslaget gjorde ham til æresmedlem.
Byåsen-seniorer: Johannes Høsflot Klæbo, Didrik Tønset og Julie Myhre ble alle gjort stas på at klubben sin etter imponerende innsats i langrennssporet denne sesongen. Fredrik Riseth var ikke til stede.
STØTTESPILLER: Ivar Koteng er blant sponsorene til Byåsens langrennsløpere. Her er han i samtale med Adresseavisens sjefredaktør, Kirsti Husby.
STØTTESPILLERE: Didrik Tønseth takket Byåsen IL for støtten han har opplevd som langrennsløper. Mamma Annikken Tønseth og pappa Terje Voll var med ham på prisutdeling i Nilsbyen tirsdag.
Johannes Høsflot Klæbo ble tildelt Olavstatuetten av Adresseavisens sjefredaktør Kirsti Husby.

Johannes Høsflot Klæbo vil ikke endre på suksessoppskriften. Se bildene fra da OL-helten ble hyllet på prisutdeling.

Publisert: Publisert:

Les hele saken med abonnement