Intet billettrush tross Kypros-triumfen

Solgte 1000 Ullevaal-billetter i løpet av helgen.

Norges seier over Kypros har ikke ført til stormende interesse før Sveits-kampen tirsdag.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

Tirsdagens landskamp mot Sveits kan være helt avgjørende for om Norge får spille VM i Brasil eller ikke.

— Mer spennende enn det er nå, er det vanskelig å få det, bemerker Svein Graff, informasjonssjef i NFF, om tabellsituasjonen i Norges pulje.

Men mandag morgen var kun 13 000 billetter solgt til møtet med gruppeleder Sveits - noe som ikke er et tall NFF kan si seg fornøyd med.

— Vi bør passere minst 15 000, vi burde nærme oss 20 000, slår Graff fast.

Han håper fotballfolket kjenner sin besøkelsestid. Med seier mot Sveits har Norge fortsatt muligheten til å kapre gruppeseieren og VM-plass.

Skuffende mot Kypros

VM-muligheten vokste kraftig fredag kveld, med norsk seier over Kypros og uavgjort mellom Sveits og Island.

Men det har ikke ført til noe rush på billettkontoret.

— I løpet av lørdag og søndag solgte vi 1000 billetter, opplyser Graff.

Faren er dermed overhengende for et skuffende besøkstall igjen.Mot Kypros sist fredag var det beskjedne 11 295 tilskuere.

- Vi har ikke prestert som vi burde, ikke resultatmessig og ikke spillemessig. Så vi er forberedt på at det er vanskelig å få fulle tribuner , erkjenner informasjonssjef Graff.

- Spillerne merker forskjell

Samtidig har han et håp om at med dagens valg unnagjort, så blir det mer rom for oppmerksomhet rettet mot fotballkampen og med det et hurtig voksende billettsalg.

- Vi ser at interessen er klart stigende etter fredagen. Folk husker det siste best, og da tok vi tre poeng. Så håper vi at folk husker hvor gøy det var i gamle dager da Norge kvalifiserte seg til mesterskap. Og skal vi klare det igjen, trenger vi publikums hjelp. Spillerne merker forskjell på entusiasmen fra 10 000 og 20 000, det er to forskjellige ting, sier Svein Graff.

Publisert: