Nøkkelspiller ute av RBKs startellever mot Leipzig

Rini Coolen hviler stjerneskuddet etter den svake kampen mot Molde.

UTE: Issam Jebali er plassert på benken til kampen mot RB Leipzig.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Det ble klart da lagoppstillingen til den andre kampen i Europaligaens gruppespill ble offentliggjort.

Issam Jebali, som har hatt en fantastisk start på Rosenborg-karrieren, er ute av startoppstillingen og blir erstattet av Jonathan Levi, som ikke var involvert i tapet mot erkerivalen søndag.

Jebali var én av to spillere som fikk bunnkarakter på Adresseavisens spillerbørs i Molde-kampen, og trener Rini Coolen sa dagen etterpå at tunisieren ikke er vant til såpass hardt kampprogram som han har vært gjennom i det siste.

På pressekonferansen onsdag sa Coolen at han kunne komme til å spare spillere mot RB Leipzig torsdag kveld, med tanke på at seriekampen hjemme mot Sandefjord søndag er så viktig i jakten på seriegullet.

Og det er ikke bare Jebali som har fått en plass på benken. Også Marius Lundemo er ute av laget mot Leipzig torsdag kveld.

Den tyske toppklubben må i stedet bryne seg på Djordje Denic, som starter i treeren på midten sammen med Mike Jensen og Anders Konradsen.

Både Rosenborg og Leipzig har et stort behov for poeng etter å ha tapt den første kampen i gruppespillet.

Les også

RBK-kapteinens melding til landslagskompisen: – Er dere klare for å få juling?

Slik starter RBK:

(4-3-3): André Hansen – Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Alex Gersbach – Mike Jensen, Anders Konradsen, Djordje Denic – Jonathan Levi, Alexander Søderlund, Yann-Erik de Lanlay

Benken: Arild Østbø, Matthias Vilhjalmsson, Erlend Dahl Reitan, Marius Lundemo, Besim Serbecic, Issam Jebali, Erik Botheim

Publisert: