Brækhus-stevne reddet: Møter hemmelig motstander i USA

Kaoset rundt stevnet i USA er endelig over.

Cecilia Brækhus sin motstander er fortsatt ikke kjent, men hun bokser i California 5. mai.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Etter knockout-seieren mot svenske Mikaela Laurén i oktober, har det vært ventet at Cecilia Brækhus neste tur inn i bokseringen skulle være i USA. Men stevnet som var planlagt til 5. mai fikk problemer.

Les også

Kaos rundt USA-kampen til Brækhus. Ekspert mener stevnet bør legges ned.

Hovedattraksjonen Gennady Golovkin (35) skulle etter planen bokse mot Canelo Alvarez, men etter at sistnevnte avla positiv dopingprøve, så det ut som hele stevnet skulle rakne.

Men onsdag ble det kjent at Golovkin skal møte armenieren Vanes Matrirosyan til kamp. Det er første gang han har bokset i en offisiell kamp siden mai 2016.

Les også

Brækhus-motstander i Las Vegas klar...men duellen kan bli avlyst

Stevnet vil bli avholdt 5. mai i Stubhub Center i Carson, California.

På boksesiden boxrec.com står også Cecilia Brækhus oppført i en av de andre kampene, men motstander er enda ikke kjent. Arrangøren skal ha funnet motstanderen, men holder det så langt hemmelig. Ifølge Brækhus blir navnet klart i løpet av et døgn.

– Det blir kamp. Vi går ut med det i løpet av døgnet, sier Brækhus til Nettavisen.

Brækhus er i Los Angeles for å forberede seg til stevnet, men her er hun nødt til å spille andrefiolin.

– Det er en litt uvant situasjon. Men dette er uansett et bra stevne. Det er en fin måte å komme seg inn i det amerikanske markedet på. Det er utrolig mange som kommer til å se stevnet, sa Viasat-ekspert og tidligere proffbokser Thomas Hansvoll til Aftenposten tidligere denne uken.

Publisert: