Stor interesse: Så mange billetter er solgt til Norges EM-kvalik mot Sverige

Interessen for fotballandslaget er sterkt økende.

NFF er fornøyd med billettsalget til Norges hjemmekamp mot Sverige 26. mars.
 • bernt.harald.dysthe.brennevann@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Over en halvannen måned før kampstart er det solgt 15.000 billetter til naboduellen mellom Norge og Sverige 26. mars i EM-kvalifiseringen på Ullevaal stadion.

Det opplyser Norges Fotballforbund til NTB. I 2018 hadde Lars Lagerbäcks menn et snitt på 8480 tilskuere på eget gress. Til nå har den mest besøkte Ullevaal-kampen under svenskens ledelse vært fjorårets oktobermøte med Slovenia (14.712).

– Vi har solgt jevnt og trutt med billetter de siste ukene. Til tross for at vi er i vintermodus, er langsidene i ferd med å bli utsolgt. De sterke sportslige resultatene i fjor med gruppeseier i Nations League har gitt folk troen på landslaget, og vi gleder oss stort til årets første hjemmekamp i EM-kvalifiseringen, sier NFFs kommunikasjonsdirektør Svein Graff og fortsetter:

– Vi er ubeseiret på hjemmebane under Lars Lagerbäck, og det blir fotballfest på et fullsatt Ullevaal stadion i slutten av mars.

 • LES OGSÅ: Norge møter Serbia i playoff: – Vi hadde håpet på Finland

NFF erkjenner at fjorårets tilskuersnitt ikke var godt nok.

– Nations League var nytt og ukjent for mange da det ble introdusert i fjor, og det bidro til at mange nasjoner opplevde lave tilskuertall hjemme. Vi hadde et snitt på 8480 tilskuere på Ullevaal i fjor. Det er ikke godt nok. Vi sikter høyere i år når den tradisjonelle EM-kvalifiseringen starter, og for Norges del betyr det attraktive lag som Spania og Sverige i gruppa, sier Graff.

Norge starter EM-kvalifiseringen borte mot Spania i Valencia lørdag 23. mars. Tre dager senere går hjemmekampen mot Sverige.

(NTB)

Publisert:
 1. Norges herrelandslag i fotball
 2. Lars Lagerbäck
 3. EM-kvalifisering

Mest lest akkurat nå

 1. – Vi vet nå at munnbind demper smittetrykket ganske vesentlig

 2. Disse korona­reglene gjelder nå

 3. 8 myter om koronavaksinen

 4. Marcus (8) er koronasmittet. Det var ikke åpenbart for noen. Så ble det for første gang masse­testing på skolen

 5. Premier League-kamp stanset: Tilskuer får medisinsk behandling

 6. 41 smittet på bedehus-basar