Jostein Flo er sykemeldt

Strømsgodsets sportssjef blir fulgt opp av klubbens lege og sykehuset.

Jostein Flo blir sykemeldt i en periode.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Strømsgodset melder på sine hjemmesider at sportsjef Jostein Flo i en periode har slitt med hjerteflimmer, og at han nå vil bli sykemeldt.

– Det har vært en medisinsk utredning hvor det er påvist at Jostein har en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Når utredningen er ferdig vil videre behandling vurderes og operasjon kan være en mulighet – det er i så fall en helt kurant sak, sier klubblege Erik Dag Knudsen til godset.no.

– I god form

Flo sier til hjemmesiden at han føler seg i fin form, og er ved godt mot.

– Jeg har sannsynligvis hatt dette en stund og derfor er det bra at det avdekkes og utredes nærmere av sakkyndige mennesker. Dette er mest sannsynlig arvelig. Jeg har fått veldig god oppfølging her og er i de beste hender. Nå ser jeg frem til å få fikset klaffen og komme tilbake til normal hverdag, sier sportssjefen.

Treneren ga seg

Onsdag ble det kjent at klubbens hovedtrener, Bjørn Petter Ingebretsen gir seg på grunn av helsemessige årsaker. Beslutningen ble tatt i samråd med klubblegen og familien.

– Nå er jeg først og fremst lei meg, men samtidig lettet. Jeg skulle gjerne fortsatt å bygge videre på det vi har startet, men jeg er nødt til å lytte når jeg får så tydelige signaler fra kroppen. Helsa kommer først. Jeg har dessverre ikke annet valg enn å trekke meg, sa Ingebretsen i går.

Publisert: