Svensk legende skaper overskrifter. Nå nekter han for å ha kalt Zlatan idiot.

Anders Svensson hevder at hans Zlatan-kritikk er tatt ut av sammenhengen.

Anders Svensson (t.v.) jubler sammen med Zlatan Ibrahimovic (t.h.) og Henrik Larsson etter svensk scoring i 2008-EM.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

40-åringen kritiserte ifølge Vetlandaposten Zlatan Ibrahimovic hardt, men hevder nå at sitatene er tatt helt ut av sammenhengen.

– Zlatan kan være veldig trivelig for så i neste sekund være en fullstendig idiot. Innimellom kan han oppføre seg fryktelig ille mot en del medspillere. Da kan man undre over hva som egentlig skjer, sa Svensson ifølge Vetlandaposten.

Det var under et såkalt frokostmøte i Göteborg-området at Svensson, en virkelig veteran i svensk toppfotball, snakket om sin karrière. Det ble en del om Zlatan, tidenes beste svenske fotballspiller.

Etter at saken kom på trykk mandag og skapte storm i Sverige tilbakeviser Svensson at uttalelsene har falt som de er referert.

– De er tatt ut av sammenhengen, sier han til Aftonbladet.

Svensson er ingen hvem som helst i svensk fotball. Han har spilt i den blågule drakten 148 ganger. Ingen mannlig fotballspiller har flere landskamper for Sverige.

Zlatan Ibrahimovic får besk kritikk av Anders Svensson. Foto: Tom Ireland, AP / NTB scanpix

– Zlatan er fantastisk

Vetlandapostens reporter på sin side stå hardt på at han ordrett har sitert Svensson riktig.

– Jeg tror han gjør det for å teste ut spillere. Det er som han vil bryte dem ned for å se hva de klare. Kanskje er det slik han selv er blitt så god. Men jeg kan ikke si jeg tror på den modellen, sa Svensson også om Zlatan.

– Det har aldri vært noe mellom ham og meg. Jeg tror han har hatt en form for respekt for oss som er litt eldre.

– Jeg har fått en del skitt når ting vris og vendes på i mediene, og det skjer spesielt om man sier noe kritisk om Zlatan. Zlatan er en helt fantastisk spiller. Det kan ingen ta fra ham.

(NTB)

Publisert: