Tretti sekunder og ett spark på ballen for Bård Finne

Bård Finne ble benket etter å ha startet forrige Köln-kamp. Mandag fikk han tretti sekunder og rakk ett spark på ballen mot Kaiserslautern.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Köln holder en forholdsvis stø kurs mot toppdivisjonen i Tyskland, men møtte kvalifisert motstand i Kaiserslautern mandag. Anført av en opplagt Ruben Yttergård Jenssen var det vertene som var best i storkampen, og Köln skal være fornøyd med at de klarte å styre kampen mot et målløst resultat.

Bård Finne fikk sin femte kamp i 2. Bundesliga under beltet, men stort mer fikk ikke bergenseren ut av kampen. Manager Peter Stöger valgte å prioritere defensive bytter, og ventet helt til to minutter på overtid før han satte innpå den tidligere Brann-spissen for lagets stjernespiss Patrick Helmes.

Det medførte at Bård Finne kun rakk å berøre ballen ved én eneste anledning, etter å ha varmet opp i en omgang og vel så det.

Finne startet Kölns forrige kamp mot Energie Cottbus, men måtte denne gang finne seg i å ta plass på innbytterbenken på Fritz Walter-Stadion i Kaiserslautern. Erstatteren Anthony Ujah gjorde, for å si det forsiktig, ingen stor innsats på høyrekanten, så det kan være grunn til å vente mer spilletid for Finne i de kommende hjemmekampene mot Aalen og Karlsruhe.

Bergenseren har ennå ikke scoret for sin nye klubb, men har mottatt relativt oppbyggelige kritikker i den beryktede lokalpressen for sin bevegelighet og arbeidsinnsats.

Publisert: