Managerprofil ferdig i Premier League-klubb - karrièren kan være over

Sam Allardyce leder ikke Crystal Palace neste sesong og sier han ikke har ambisjoner om å ta over en ny klubb.

Sam Allardyce gir seg som manager i Crystal Palace.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Det skriver Sky Sports tirsdag.

62-åringen signerte en kontrakt på to og et halvt år da han ble ansatt som manager i Crystal Palace i desember, mindre enn tre måneder etter han forlot jobben som England-manager.

Allardyce maktet å løfte Palace-laget fra 17.-plass til 14.-plass og gjorde så klubben beholdt plassen i Premier League.

Les også

«Selvsagt vil Manchester-terroren påvirke spillerne i finalen»

Nå kan managerkarrieren være over.

– På noen måter har dette vært en vanskelig beslutning, men på andre måter har det vært en enkel, sier Allardyce i en uttalelse.

– Jeg vil kunne nyte livet mens jeg fortsatt er relativt ung og når jeg fortsatt er forholdsvis frisk, til tross for at jeg begynner å merke alle mine 62 år. Mens jeg har energi ønsker jeg å reise rundt og også tilbringe mer tid med min familie og barnebarn uten det enorme presset som kommer med når man er en manager. Jeg skylder min kone og familie det, sa han før han la til at Crystal Palace-jobben mest sannsynlig ble hans siste.

– Dette er det riktige for meg, jeg vet det innerst inne. Jeg har ingen ambisjoner om å ta over en annen klubb, jeg vil ha muligheten til å nyte alle de tingene du ikke kan nyte med de kravene som stilles å lede en fotballklubb, spesielt i Premier League.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. – Hvis man kan holde seg innendørs frem til søndag formiddag er det best

  2. Ståle Kyllingstad tar nytt grep, nå i fabrikken på Jæren som blant annet laget utemøbler for New York

  3. Slik «ranet» Kina et av verdens fattigste land

  4. Kjell (64) har gratis strøm: – Får betalt for å dusje

  5. Alle nye henvendelser fra tidligere barnevernsbarn skal besvares med et tilbud om et møte

  6. – Pizzaene er kanskje sånn midt på treet, men det er godt nok rett som det er, også til take away på travle hver­dager