Her er sju gratis medietips til idrettspresidenten: Hvis noen spør deg om reiseregninger før 2015, ikke svar at det er mange flotte folk i idretten

BLOGG: Disse koster ikke en krone, Tom Tvedt.

Ingerid Stensvold intervjuer Tom Tvedt i Dagsrevyen på mandag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Jeg vil nødig løpe andres ærend, og jeg har respekt for at mediehåndtering – altså å håndtere sånne som meg – er et eget fag. Men for idrettspresidenten går ikke det så helt godt. Det vet alle som har sett Ingerid Stenvolds intervju med ham fra mandagens Dagsrevyen.

BAKGRUNN: TOM TVEDT FÅR MYE KRITIKK:

Les også

Reagerer kraftig på Tom Tvedts NRK-intervju: - Jeg tror hele Norge fikk seg en latter

Derfor er jeg i det rause hjørnet, og deler gratis mine tips med Tom Tvedt.

Anders Pamer, kommentator i Bergens Tidende.

1. Svar på det du blir spurt om.2. Hvis det skaper trøbbel for deg å svare på det du blir spurt om, si at du ikke har lyst til å svare på det. Regn da med å få spørsmålet om hvorfor du ikke har lyst. Se da tips nummer 1. 3. kke svar på noe du ikke blir spurt om. Eksempel: Hvis noen spør deg om reiseregninger før 2015, ikke svar at det er mange flotte folk i idretten.

4. Svar helt ærlig.

5. Hvis noen rådgivere har sagt til deg hva du skal svare, ikke svar det dere har blitt enige om. De har jo ikke hørt hva du har blitt spurt om. Å svare på spørsmål som ikke har blitt stilt, virker rart. Svar derfor etter at du har hørt spørsmålet.

6. Hvis du ikke har noe å skjule, ikke skjul det.

7. Hvis du har noe å skjule, noe jeg nesten forutsetter, må du vurdere om realitetene er verre enn folks forestillinger. Hvis de er det, vurder likevel om du kan være best tjent med å legge det frem. Da blir det i hvert fall slutt på maset!

SE INTERVJUET HER:

Publisert: