Sturridge kan gjøre comeback etter fem måneder

Liverpool-spissene scorer ikke mål. Nå håper Brendan Rodgers at Daniel Sturridge blir redningen.

SKADEFRI: Daniel Sturridge har vært savnet i Liverpool. Nå kan han gjøre comeback mot West Ham.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Etter et skadefravær på fem måneder kan Daniel Sturridge være tilbake på banen når Liverpool møter West Ham lørdag. Manager Brendan Rodgers sier spissens skader har ødelagt mye for klubben.

Spissplassen i Rodgers' system har gitt ham hodebry hele sesongen. Ingen av dem som normalt skulle okkupert plassen i Surridges fravær, har prestert.

Rickie Lambert har to seriemål, Fabio Borini ett, mens Mario Balotelli fremdeles ikke har scoret i ligaen siden overgangen fra Milan.

I stedet er Raheem Sterling blitt flyttet fram, men det er ingen tvil om at hans styrke ligger i å angripe fra en dypere posisjon. Derfor passer det veldig godt at Sturridge muligens er tilbake til lørdagens kamp mot West Ham.

— Han har sett bra ut på trening, og jeg skal ta en prat med ham fredag, men i øyeblikket ser det lyst ut, sier Rodgers, ifølge The Telegraph.

- Stor innvirkning

Sturridge pådro seg først en lårskade i sommer, før han ble satt ut av problemer med leggen tidlig i høst. Da spissen endelig nærmet seg en retur, ble det ene låret skadd igjen.

— Det er ingen tvil om at Daniels skade har hatt stor innvirkning på vår sesong, sier Rodgers.

I fjor scoret 25-åringen 24 mål i alle turneringer, og denne sesongen skulle han få et enda større ansvar i og med at Luis Suárez ble solgt til Barcelona etter VM.

— Å ha ham tilbake i sesongens annen halvdel vil gjøre oss til et bedre lag, sier manageren.

Nummer åtte i serien

I spissens skadefravær har Liverpool tidvis slitt tungt. Drømmen om å kjempe om ligagullet var over i høst, og i mesterligaen ble laget slått ut til tross for en på papiret enkel gruppe.

— Laget slet uten ham, men vi begynner å ligne på oss selv igjen og blir bedre hele tiden. Daniel vil sette laget i et nytt lys.

Liverpool er bare nummer åtte i serien, men det er svært jevnt på Premier Leagues øvre halvdel, og de er kun fem poeng bak den viktige fjerdeplassen. (©NTB)

Publisert: