«Jeg behøver nye kritikere, de gamle ble mine fans»

Zlatan-feber i England.

Zlatan har startet United-karrieren med fire mål på fire kamper.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Han scoret etter fire minutter i debuten i treningskampen mot Galatasaray. Han scoret i Premier League-debuten mot Bournemouth. Han scoret begge målene da Manchester United slo Southampton forrige helg. På banen har den svenske stjernen levert så det holder — og litt til.

Også blant supporterne har Zlatan rukket å bli en helt. I mange år var han en hakkekylling i britisk presse. Nå er tonen en helt annen. I helgen la han ut følgende melding på Instagram:

«Jeg trenger nye kritikere. De gamle ble mine fans».

LES OGSÅ:

Les også

Zlatan stjal showet i Pogbas United-comeback

Zlatan har blitt en lederfigur på og utenfor banen.

Ifølge Manchester Evening News har ogsåUnited fått en ny sjef blant spillerne da den høyreiste svensken tok med seg flyttelasset over Kanalen fra Paris. Han fikk en uke ekstra ferie etter EM i Frankrike og har knapt flyttet inn på hotellet. Men likevel har svensken fått stor innflytelse på Mourinhos mannskap.

LES OGSÅ:

Les også

Ydmyk Zlatan om overgangen: - Det er ikke lett

— Har gjort seg selv til kaptein

Da kaptein Wayne Rooney gikk av banen mot slutten av kampen, ga han kapteinsbindet til Daley Blind. Men ifølge Manchester-avisen har Zlatan allerede gjort seg selv til kaptein for laget. Han styrer laget på banen, og gir tilbakemeldinger til spillerne når ting ikke går som det skal.

LES OGSÅ:

Les også

Derfor vinner Mourinho trenernes Mesterliga

Hjelper de unge spillerne

Mourinho har avslørt at unge spillere som Luke Shaw og Marcus Rashford har fått beskjed om å spise måltidene sammen med Zlatan på Uniteds treningsanlegg.

— Han vil virkelig hjelpe de nye spillerne, og virker å være en person som er bra til å coache dem. Han har en naturlig lederstil og vil hjelpe dem å utvikles, sier en United-kilde til The Sun.

- Vi har mye å lære av ham

Rashford mener han har mye å lære av den nye lagkameraten.

— Det er en massiv hjelp å være med han hver dag, og det er herlig å se hvordan han er av og på banen. Forhåpentligvis kan jeg bruke noe av det i spillestilen min, sier Rashford, ifølge Sky Sports.

— Vi kan definitivt lære mye fra ham når han er her, så vi må ta den sjansen.

Publisert: