Huseklepp skal spille vinterkamp mot Brann

Brann-ikonet skal score på gamle lagkamerater i mars.

Spiss: Erik Huseklepp skal operere som spiss i Haugesund, og får sjansen til å score på gamleklubben allerede i mars.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Brann og Haugesund har som felles intensjon å møte hverandre til dyst under treningsleiren i spanske La Manga. Mellom 8. og 18. mars skal altså Erik Huseklepp spille mot sitt elskede Brann for Haugesund.

LES OGSÅ:

Les også

Nest-Sotra tatt for skattefusk

Huseklepp er tiltenkt en spissplass i Haugesund, han skal altså etter alt å dømme duellere mot herrene Jonas Grønner og Bismar Acosta i La Manga.

– Det blir spesielt, men det er jo bare en forsmak på det som kommer senere. Det å komme til Brann Stadion med motstanderlager - dét blir rart, sier Huseklepp.

Les også

Huseklepp skriver toårskontrakt med Haugesund

Det er ikke det eneste treningsoppgjøret i vinter som ser spennende ut for Branns del. Den andre motstanderen i La Manga ser ut til å bli Viking. Men før den tid har Brann allerede dokumentert vinterformen sin i flere kamper. Foreløpig ser Branns oppkjøring slik ut:

20. januar møter de Nest-Sotra i Vestlandshallen. Tidspunktet er krøkkete for fansen, foreløpig er kampen stipulert til 12.30.

Under Branns to uker lange treningsleir på Gran Canaria i februar, arbeides det med to treningskamper. Den første skal spilles 8. februar mot Lars Palmas sitt reservelag - fem dager senere skal Brann spille mot Sogndal.

25. februar drar Brann til det som er blant Nordens aller sterkeste lag, nemlig Malmö. Kampen i Skånes største by finner sted klokken 15.00 eller 16.00.

Les også

Haugesund ønsker Huseklepp

4. mars skal Mons Ivar Mjeldes Åsane være motstandere for Brann i Vestlandshallen, mens Erik Huseklepps FK Haugesund og Viking altså står for tur i Spania.

Mars avrundes med to interessante oppgjør. Først kommer Sogndal til Bergen for vinterens andre treningskamp mot Brann den 25. mars på Varden amfi. Til slutt, selve rosinen i pølsen på kronen på verket oppå prikken over i’en:

Brann-Rosenborg i supercupfinale onsdag 29. mars på Brann Stadion!

Publisert: