Blodig Meek fikk bank: - Jeg vant med 30 prosent innsats

Emil Meek fikk det tøft mot Kamaru Usman i karrierens andre UFC-kamp.

Emil Meek måtte se seg slått i karrierens andre UFC-kamp.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Natt til mandag gikk Emil Meek sin største kamp så langt i MMA-karrieren.

Nordmannen målte krefter mot Kamaru Usman. Motstanderen, som blir kalt «The Nigerian Nightmare», var ranket som nummer 11 i verden i weltervektklassen før oppgjøret mot Meek.

Foran rundt 10 000 tilskuere i St. Louis i USA fikk nordmannen det tøft. Usman fikk Meek tidlig ned på matta, og det ble en tøff brytekamp, som nigerianeren kom best ut av. Dommerne dømte nordmannen til 27-30-tap.

Les også

«Har jeg blåøye på jobb, så har jeg blåøye på jobb. Jeg sminker ikke over det»

- Jeg vant denne kampen med 30 prosent innsats. Alle vet hva jeg er i stand til å gjøre. Selv med bare 30 prosent innsats, dominerte jeg mot denne såkalte vikingen, sa Usman i et intervju vist på Viasat etter kampen.

I den første av de tre rundene klarte Usman å bryte Meek til bakken flere ganger. Den andre runden startet med at Meek rettet flere spark mot hodet og beina til Usman. Det var likevel ikke nok, og nigerianeren klarte igjen å få Meek ned i bakken. Flere slag fra Usman førte til at Meek fikk kutt i ansiktet.

Les også

Her prøver dommeren å takle spilleren. Så får spilleren rødt kort.

Nigeriganske Kamaru Usman fikk tidlig Emil Meek ned på matta og nigerianeren kom best ut av «brytekampen».

I den tredje runden fikk Meek inn flere slag før Usman igjen måtte ty til bryting. Nordmannen fikk inn flere albuer mot slutten av kampen, men Usman ble likevel for sterk.

Dommerne mente at nigerianeren var sterkest av de to, og han vant alle rundene på poeng.

Kampen natt til mandag norsk tid var Meeks første kamp i UFC-sirkuset (Ultimate Fighting Championship) siden han debuterte mot Jordan Mein i 2016. Han står dermed med én seier og ett tap så langt i UFC-karrieren.

Publisert: