United-keeperens kone forbannet på van Gaal

– Det siste du forventer deg av en stor klubb som Manchester United.

Victor Valdés kone, Yolanda Cardona, reagerer kraftig på at ektemannen ikke ble invitert på Manchester Uniteds veldedighetsmiddag.
 • Daniel Røed-Johansen
  Kommentator, Aftenposten
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Victor Valdés blir nektet å treffe lagkameratene og fikk ikke være med på Manchester Uniteds lagbilde.

I helgen var samtlige Manchester United-spillere på plass da klubben arrangerte en veldedighetsmiddag til inntekt for Unicef. Med unntak av én: Víctor Valdés.

Den spanske keeperen er helt ute i kulden og ble ikke invitert.

— Å ikke invitere min mann Victor Valdés til United4Unicef er det siste du forventer deg av en stor klubb som Manchester United. Veldedighet er alltid veldedighet, skriver Valdés' kone Yolanda Cardona på Instagram.

Les også

Ekspert refser Manchester United: - Ikke i nærheten av det de var

Ble nektet å trene med U21-laget

Louis van Gaal er kjent for å vise liten nåde med spillere som trosser ham.

Dette er det siste eksempelet på hvor betent forholdet mellom Valdés og United-manager Louis van Gaal er blitt.I oktober beskrev The Guardian hvordan den tidligere spanske landslagskeeperen er blitt frosset ut. Valdés har mistet plassen i garderoben, ble nektet å være med på klubbens offisielle lagbilde og får ikke trene med hverken reserve— eller U21-laget.

Valdés må trene med akademiets keepertrener Alan Fettis. Treningstidene blir satt opp etter når førstelaget trener. Hvis førstelaget trener om morgenen, får Valdéz beskjed om å komme til treningsanlegget om kvelden - og omvendt. Hvis førstelaget plutselig endrer treningstid, får også Valdéz endret sin treninstid slik at han ikke får se lagkameratene.

Ville ikke spille U21-kamp

I KULDEN: Forholdet mellom Victor Valdés og Louis van Gaal er på frysepunktet.

Valdés ble hentet til United i januar etter et langt skadeavbrekk, men forholdet til van Gaal skal ha surnet da han skal ha nektet å spille en U21-kamp. Valdéz spilte imidlertid en rekke kamper for U21-laget gjennom forrige sesong, og fikk spille for førstelaget da David De Gea var skadet under de to siste kampene av sesongen.Han ble koblet til flere klubber under sommerens overgangsvindu, men en overgang ble aldri en realitet. Da han kom tilbake til United etter sommerpausen, var det ingen plass til ham i garderoben.

I et intervju med Al Primer Toque tidligere i måneden ble Juan Mata spurt om lagkameratens skjebne.

— Jeg ser det fra utsiden, fordi jeg ikke vil snakke med manageren eller Víctor om det, men det er synd. Víctor er en fantastisk keeper som fikk en stygg skade på et viktig tidspunkt i sin karrière, og det føles som at alt har gått ille for ham siden da, sa Mata.

Les også

 1. Nå er Leicester-spissen historisk

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Manchester United
 3. Louis van Gaal

Mest lest akkurat nå

 1. Stavanger-ordfø­reren: – Situa­sjonen er mer alvor­lig enn vi ønsker

 2. Bank tapte retts­sak – kan få stor betyd­ning for svindel­ofre

 3. Da Sol­skjærs etter­følger sa sin mening på TV, fikk han mange uvenner

 4. Fant død mann på Bryne: Fem menn dømt for urik­tig for­klaring

 5. – Håpløs «Kiss and fly» ved Stavanger lufthavn

 6. Vi strøm­kunder betaler for sosiale reformer SV fikk gjennom i budsjettet. Vil vi det, eller vil vi ha lavere strøm­priser?