Hovland og makkeren på sisteplass etter én dag

Viktor Hovland og lagkamerat Matt Wolff gikk sju slag under par fredag, men er ti slag bak teten etter den første dagen av PGA-turneringen i Florida.

Publisert: Publisert:

Viktor Hovland og makkeren Matt Wolff fikk det ikke helt til å stemme fredag. Foto: Jared C. Tilton/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP / NTB scanpix

  • NTB

Hovland og Wolff er på 12.-plass, sist av samtlige, etter at det ble spilt «scramble» på den første dagen av parturneringen. Det er hele ti slag bak lederduoen Ryan Palmer og Harold Varner III.

Golfformen «scramble» går ut på at begge spillerne slår hvert sitt slag, men at de velger å spille videre på den beste ballen.

Les også

Hovland var blant favorittene til å vinne turneringen. Så gikk alt galt både for ham og landsmannen.

Hovland og Wolff kjenner hverandre godt fra før. De var nemlig lagkamerater på Oklahoma State University. Fredag ble det sju birdies på duoen.

– Han har mye lengde. Mine styrker handler mer om stabilitet. Jeg tror vi kan spille hverandre sterke, og jeg tror banen passer oss, sa Hovland til Norsk Golf før turneringen.

De fikk det ikke helt til å stemme på åpningsdagen, men de har to nye muligheter. Lørdag skal det spilles greensome, før turneringen avsluttes med fourball søndag.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Familien savner svar etter at sønnen ble funnet død

  2. «Alle» vil gå på denne linja på videregående: – Appellerer til ungdom

  3. «Varsellampene er fleire. Og me kan koma til å høyra meir om QAnon. Det er mørkt nedst i kaninholet»

  4. – Her vil vi ikke være verneverdige

  5. Utskrevet fra psykiatrisk - knivstakk to på gata

  6. Han vil ha store deler av Sirdal ut av Sirdal – og inviterer til folkeavstemning

  1. Golf
  2. Viktor Hovland
  3. PGA Golf