Manchester United herjet - tok sin største seier under Mourinho

Henrikh Mkhitaryan var blant stjernene som glitret.

Juan Mata (f.v), Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic scoret hvert sitt mål for Manchester United torsdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester United — Feyenoord 4-0:

Manchester United fikk en komfortabel revansje mot nederlandske Feyenoord på Old Trafford torsdag kveld. Nederlenderne vant nemlig oppgjøret i Rotterdam.

Jose Mourinho hadde valgt å bruke både Wayne Rooney og Henrikh Mkhitaryan, som begge har fått lite spilletid i det siste, fra start. Det viste seg å være lurt.

Etter en litt treg start våknet de røde djevlene og vant hele 4-0 på eget gress. Blant dem som markerte seg var Wayne Rooney og Henrikh Mkhitaryan, som har slitt med lite spilletid i det siste.

— Det var en god seier. Det er en stor følelse å score mål for denne klubben, jeg er fornøyd, sier Rooney til BBC.

— Det var herlig å spille igjen og få starte kampen. Jeg prøvde å gjøre mitt beste, og det er et godt resultat. Det har vært vanskelig å følge med fra sidelinjen, men man må bare ha viljen og jobbe hardt. Jeg håper dette er en ny start for meg, supplerer Mkhitaryan.

Les også

Mourinho vil forlenge Zlatan-avtale: - Situasjonen er enkel

Lekker kipp

Det så imidlertid ut som om kampen skulle bli helt annerledes da Sergio Romero slapp et Feyenoord-forsøk, og tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt forsøkte seg fra elleve meter. Denne gangen var det en rask refleks som reddet United, da Romero slang ut benet og fikk sendt ballen utenfor.

Til tross for dette var Manchester United best i store deler av kampen, da spesielt med Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan involvert.

Les også

Tidligere engelsk fotballstjerne: - Jeg ble seksuelt misbrukt av treneren min hver dag i fire år

Ti minutter før pause satt den imidlertid endelig for de røde djevlene. Denne gangen var det en rask kontring, der Zlatan Ibrahimovic spilte ballen inn bak forsvaret til Wayne Rooney. United-veteranen kippet ballen lekkert i mål til en ledelse for hjemmelaget.

Marcus Rashford, Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan herjet mot Feyenoord.

Viste seg frem

Til tider spilte United veldig bra, og spesielt «utskjelte» Mkhitaryan viste seg frem.

En annen som viste seg frem var imidlertid Juan Mata.

Med tyve minutter igjen å spille skled spanjolen inn en dobling av ledelsen for United, etter en lekker stikker fra Wayne Rooney.

Derfra ble det tungt for Feyenoord.

Zlatan Ibrahimovic la få minutter senere på til 3-0, da han ble spilt gjennom og fra linja la ballen inn. Ballen gikk via en Feyenoord-forsvarer og i mål. Jesse Lingard noterte seg også på scoringslisten med et skudd via stolpen og i mål.

Publisert: