Lokalavis: Manchester United-stjernene forventer Solskjær-beskjed tirsdag kveld

Manchester Uniteds stjernegalleri forventer at de i løpet av kvelden får beskjed om at Ole Gunnar Solskjær (45) er deres nye sjef.

Ole Gunnar Solskjær er favoritten til å ta over Manchester United frem til sommeren.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

José Mourinho ble sparket tidlig tirsdag morgen.

Rett etterpå startet rykter og spekulasjoner om at Ole Gunnar Solskjær blir midlertidig manager inntil klubben har fått på plass en permanent sjef til sommeren.

Utover dagen ble både engelske medier og bookmakere samstemte i at Solskjær blir midlertidig manager i spann med Sir Alex fergusons tidligere assistent Mike Phelan. ESPN skrev tidligere i kveld at Solskjær og United er enige, at nå er opp til Molde Fotballklubb å slippe sin hovedtrener.

Nyheten har nådd Manchester Uniteds spillergruppe. Lokalavisen Manchester Evening News melder i kveld at spillergruppen forventer at de i løpet av kvelden blir informert om at Ole Gunnar Solskjær blir deres sjef til Premier League-sesongen er over i midten av mai.

Les også

ESPN: – Solskjær blir United-manager om Molde lar ham gå

– Solskjær ideell midlertidig manager

– Solskjær blir sett på som den ideelle midlertidige ansettelsen inntil en permanent manager er ansatt til sommeren, skriver Manchester Evening News.

Ifølge avisen var Solskjær tilbake på Old Trafford i oktober, da klubben spilte Champions League-kamp mot Juventus. Solskjær skal ha snakket med direktør Ed Woodward om klubbens fremtid. De skal angivelig ha hatt kontakt også etter det.

Manchester Uniteds neste kamp er kommende lørdag. Da spiller Manchester bortekamp mot Cardiff, klubben Solskjær ledet fra januar til september 2004, da han fikk sparken.

Solskjær signerte for to uker siden ny kontrakt Molde FK ut 2021-sesongen.

Hverken Molde Fotballklubb eller Manchester United har kommentert spekulasjonene.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk