Rodgers avviser at Balotelli blir solgt

– Han drar garantert ikke noe sted i januar, sier Liverpool-sjefen.

MÅLLØS: Mario Balotelli har ennå ikke scoret for Liverpool i Premier League.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Mario Balotelli har vært en skygge av seg selv helt siden han kom til Liverpool i fjor sommer.

Italieneren har ennå til gode å score i Premier League, og null mål på tolv seriekamper har gjort sitt til at han har fått stempelet ”flopp” allerede etter seks måneder.

– Ikke slått til slik vi ønsket

Liverpool-manager Brendan Rodgers har flere ganger tydeliggjort at han ikke er fornøyd med det Balotelli har prestert, men avviser nå at 24-åringen forsvinner på tross av at han er koblet til blant annet Napoli og Inter Milan.

Les også

Balotelli oppfordret fansen til å ikke være rasistiske - nå suspenderes han

LIVERPOOL-SJEF: Brendan Rodgers.

– Mario er en bra fyr. Han har ikke scoret så mye mål som han eller vi skulle ønsket, men vi skal hjelpe ham å finne en løsning her. Han kommer garantert ikke til å dra noen steder i januar, sier Liverpool-sjefen, ifølge The Independent. Samtidig holder han døren åpen for at klubben henter Divock Origi allerede nå. Spissen Liverpool kjøpte etter fotball-VM i fjor og som nå er utlånt til Lille resten av sesongen.

– Han kommer helt klart til å komme hit til sommeren, men om han kommer allerede nå i januar, er en annen sak. Vi har diskutert det, men det er ikke noe mer å rapportere enn det, sier Rodgers, ifølge Daily Mail.

Advarer Balotelli: –Kaster bort talentet

Tidligere denne uken gikk Inter Milans manager Roberto Mancini ut og advarte Balotelli. Mancini, som var 24-åringens sjef både i Inter Milan og Manchester City, mener Balotelli er i ferd med å kaste bort talentet sitt.

– Mario risikerer å følge i fotsporene til Adriano. Jeg håper han våkner en dag og innser at han er i ferd med å kaste bort alt.

For de som ikke kjenner til Adriano: Den brasilianske spissen herjet for Inter Milan, blant annet under Mancinis ledelse, på midten av 2000-tallet. På det meste scoret han 28 mål på 42 kamper i løpet av én sesong i Inter.

Men så ble karrieren preget av skandaler, dårlige holdninger, vektproblemer og alkoholproblemer. Spissen som fort kunne ha preget Brasils landslag helt frem til i dag, kastet bort karieren.

PS! Balotelli kom til Liverpool for rundt 160 millioner kroner i sommer. Da kalte Rodgers overgangen en kalkulert risiko. Så langt har Balotelli scoret to mål (i ligacupen og Champions League) på totalt 17 kamper.

Publisert: