Åtte storlag uten tap

I Premier League har alle lagene tapt minst én gang. I de andre toppseriene i Europa har flere klubber styrt unna nederlag i høst.

HERJER: Et Francesco Totti i storform er severdig, uansett hvem du holder med, men denne sesongen har det til de grader løsnet for laget hans, som topper Serie A.
 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

I Italia er Roma i superslag. Francesco Tottis lag har vunnet sju av sju kamper hittil i høst. Avstanden ned til Napoli og Juventus er imidlertid bare to poeng. Utfordrerne har én uavgjort, ellers perfekt status.

I Tyskland er det bare suverene Bayern München som står uten tap. 6-2-0 er sørtyskernes fasit i høst.

Barcelona og Atlético Madrid har imponert i Spania. Begge lagene står med 24 poeng og full pott etter åtte runder. Real Madrid kan «bare» vise til 6-1-1. Paris Saint-Germain og Monaco står uten tap i Frankrike, men har spilt uavgjort i tre av ni kamper.

Sunderland dårligst

I fire av de fem store seriene finner en lag uten seier i høst. Bare i Frankrike er alle lagene kvitt «smultringen» i seierskolonnen. Ajaccio, Sochaux og Valenciennes står med én seier.

Sunderland har fått en katastrofestart. Laget er svakest av alle lag i de fem store seriene med sitt ene poeng. Paolo Di Canio er allerede fjernet fra managerjobben.

I Italia står Sampdoria, Bologna og Sassuolo uten trepoenger. Nyopprykkede Sassuolo har bare klart å sikre seg to poeng i toppseriedebuten.

Almería har fått en sur inngang på La Liga-sesongen. 0-3-5 er lagets fasit. I 1. Bundesliga står Nürnberg (0-5-3) og Freiburg (0-4-4) uten seier, mens jumbolaget Eintracht Braunschweig, hvor Omar Elabdellaoui spiller, ligger sist (1-1-6).

(©NTB)

Publisert:
 1. Eintracht Braunschweig
 2. SC Freiburg
 3. UD Almería
 4. Sunderland AFC
 5. AS Monaco

Mest lest akkurat nå

 1. Sira Kvinas største magasin er mer enn halvert. Nå ses villreinens gamle trekkvei

 2. 68 Nortura-ansatte mister jobben på Forus: – En ned­slående beskjed

 3. Nå får du 1200 kroner for fire piggdekk i Stavanger

 4. Lokal trio tatt ut på landslaget

 5. Den draps­siktede fra Kongs­berg bodde i Stav­anger

 6. – Aftenbladets forside er ikke avisen verdig