«Alle» mente at Myrhol hadde én stor mangel – nå tar han grep

Bjarte Myrhol skal begynne å bruke sosiale medier.

Bjarte Myrhol har skaffet seg Instagram-profil.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Norges landslagskaptein i håndball, Bjarte Myrhol, mener selv at han er «elendig» i sosiale medier.

Det vil 37-åringen nå gjøre noe med, skriver han i sitt første Instagram-innlegg tirsdag kveld.

Han forteller at han nå har funnet motivasjon til å bruke sosiale medier – av én spesiell grunn.

– På nyttårsaften sitter «alle» med nyttårsforsetter. I noen tilfeller er det små justeringer som skal forbedre hverdagen litt, andre gjør endringer som fører til at planeten blir en bedre plass å bo på. Mangfoldet som bidrar til fellesskapet er enormt! Jeg har i mange år ønsket å gjøre mer for omverdenen, men har aldri fått ut finger’n ordentlig. Stort sett er det tidsbruk som har blitt min (dårlige!) unnskyldning, skriver Myrhol i innlegget.

Jeg er i en situasjon der livet mitt er utrolig bra! Familien har det godt, jeg er stort sett frisk, og økonomien er god. Jeg er rett og slett et lykkelig menneske! Sånn er det dessverre ikke alle som har det, fortsetter han.

Les også

Eliteserielag dropper fest – gir 25.000 til veldedighet

Én mangel

Myrhol skriver videre at klubb, landslag, fans og sponsorer alle mener at han har én stor mangel som idrettsutøver i 2020.

– Jeg er elendig i sosiale medier. Det er rett og slett fordi jeg liker ikke sosiale medier ... Nå har jeg funnet motivasjon til å bruke sosiale medier – noe som forhåpentligvis kan gjøre alle fornøyde.

– Frem til jeg stopper håndballkarrieren vil 100 % (!) av alt jeg tjener på min Instagram-konto, det vil si reklame og lignende oppslag, gå til veldedige formål, skriver Norges landslagsstjerne i innlegget.

Les også

Vellykket tarmoperasjon for Bjarte Myrhol

Mister EM

Myrhol, som er en svært viktig brikke på det norske landslaget, bekreftet rundt juletider at han mister EM – som starter denne uken.

Skjern-spilleren har slitt med tarmproblemer siden i sommer, og var 2. januar gjennom en operasjon for å få bukt med problemene.

– Operasjonen var vellykket og legene er positive, sa han til TV 2 i helgen.

Norges første EM-kamp går mot Bosnia-Hercegovina førstkommende fredag. Med i Norges pulje er også Frankrike og Portugal. Gruppespillet spilles i Trondheim.

Christian Berges menn har levert sterke prestasjoner internasjonalt de siste årene. I de to siste VM-sluttspillene har det endt med sølv.

Publisert: