- Vi bør vinne finalen

Leni Larsen Kaurin kan sikre seg sitt tredje NM-gull lørdag.

Publisert:

TROR PÅ GULL: Leni Larsen Kaurin tror på NM-gull i lørdagens cupfinale. Foto: NTB/SCANPIX

32-åringen fra Ålesund håper å få spilletid sjøl om hun må starte på benken når Stabæk møter Avaldsnes i lørdagens cupfinale for damer på Ullevaal, dagen før herrefinalen mellom Molde og Rosenborg.

– Høydepunktet i karrieren var fra min første cupfinale. Da vant vi 4-1 mot Arna Bjørnar og jeg scoret det fjerde målet for Asker etter pasning fra Linda Medalen, memorerer Leni Larsen Kaurin fra finalen i 2000. Siden har Leni hatt en suksess- og innholdsrik karriere der hun har spilt for toppklubber i Tyskland, Canada og Norge.

– Jeg har to NM-gull og håper på mitt tredje nå. Så har jeg vunnet Champions League i min korte periode på fire måneder i Frankfurt og blitt seriemester i Bundesligaen med Turbine Potsdam. Jeg har også et nordamerikansk mesterskap med Ottawa, sier Leni.

Hun har spilt fotball for ni forskjellige klubber. Det hele startet i moderklubben Skarbøvik IF. Og så har Leni hele 98 landskamper for Norges A-landslag, samt en rekke landskamper i aldersbestemte klasser.

– Men nå er det slutt på landslaget. Litt surt at jeg ikke passerer 100 landskamper, sier Leni.

Hvor hun spiller neste sesong er ikke klart.

– Jeg må ha en «time out» etter cupfinalen og se på de tilbud som foreligger. Det er mulig jeg kan havne på New Zealand eller i Sør-Korea. Dessuten har jeg tilbud fra flere norske klubber, også Stabæk, sier Leni.

Publisert: