Bohinen ønsker spillere som kan gå rett inn i startelleveren

Spillerne Aalesund henter i sommer skal være så gode at de kan gå rett inn i trener Lars Bohinens startellever.

STYRKE STALLEN: Lars Bohinen vil styrke stallen med spillere som kan gå rett inn i startelleveren. Foto: Marius Simensen
  • Odd-Sølve Grannes
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

– I utgangspunktet er det spillere som skal kunne gå rett inn å spille. De skal styrke alt, både bredden og toppnivået vårt, sier Bohinen til Sunnmørsposten.

AaFK-spillerne har ikke en fellestrening igjen før 12. juli, og spillerne er spredt rundt om i verden og i Norge på en liten sommerferie. I mellomtiden jobber sportslig leder, Bjørn Erik Melland, og trener Bohinen med å stryke stallen inn mot høsten.

– Jakten foregår for fullt. Vi har som mål å ha på plass noen nye fjes til neste trening, men man vet aldri når ting ramler på plass i denne bransjen, sier sportslig leder, Bjørn Erik Melland.

Les også

Midtstopper nærmer seg AaFK-overgang

Flere spillere

Derfor er det ingen garantier for at AaFK lykkes med å hente forsterkninger til 12. juli. Da vil i så fall en allerede tynn stall også mangle en mann på treningsfeltet i Anders Waagan, som nylig valgte å bryte kontrakten med Aalesund. Det bekymrer ikke Bohinen.

– En mann i manko skal vi klare å håndtere, men utgangspunktet vårt er at vi skal være kvantitativt flere spillere i høst enn hva vi har vært i vår, sier Bohinen.

Treneren er likevel klar på at det er viktig for hele laget å få inn nytt blod i Aalesund.

– Det blir viktig for å få blåst litt nytt liv inn i spillergruppa. Vi håper at det er på plass noen nye spillere i løpet av ferien, forteller Bohinen.

Profesjonelle

Søndag ble det også klart at Aalesund går inn i ferien med en luke på tre poeng ned til Sogndal og fire poeng til Viking. Også Mjøndalen får tirsdag muligheten til å knappe inn AaFKs forsprang ned til tre poeng. I tillegg har Aalesund en kamp mindre spilt enn konkurrentene etter at kampen i helgas runde mot Jerv ble utsatt.

Kaptein Fredrik Carlsen ser fram til å lade batteriene i ferien og er klar på hva Aalesund må gjøre for å beholde topplassen utover i høstsesongen.

– Vi må fortsette med det vi har gjort til nå: Ikke ta lett på noen motstandere og alt skal være profesjonelt, så det er egentlig bare å fortsette med det, sier Fredrik Carlsen.

AaFKs første seriekamp etter sommerpausen er søndag 22. juli hjemme mot rogalendingene fra Sandnes Ulf.

Publisert: