Aursnes rett fra Høddvoll til debut mot Sevilla: - Det var en stor opplevelse

MFK-debutant Fredrik Aursnes var fornøyd etter debuten mot den regjerende Europa League-mesteren.

KONTRAST: Fredrik Aursnes i duell med Sebastian Cristoforo i Europa League. En overgang fra spill i 1. divisjon for Molde-spilleren.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Etter fjorårssesongen ble midtbanespiller Fredrik Aursnes kjøpt fra Hødd. Sunnmøringen spilte sin første offisielle MFK-kamp da han løp ut på Ramón Sanchéz Pizjuan torsdag kveld i kampen mot Sevilla. Der er det litt andre forhold enn hva han er vant med fra Høddvoll og Ulsteinvik.

– Det er absolutt store kontraster, forteller Aursnes til Rbnett.

– Hvordan var det å debutere for MFK mot selveste Sevilla?

– Det er klart det er stort. Du ser jo hvor lista ligger for de beste i verden. Det var en stor opplevelse, sier han som fikk vite for et par dager siden at han skulle starte mot Sevilla.

– Var du nervøs foran kampen?

– Jeg er alltid nervøs foran kamper, man var vel kanskje litt mer nervøs i dag enn når jeg spilte 1. divisjonskamper. Det er jo det jeg er vant med. Det ble litt "grugleding" til kampen, innrømmer midtbanespilleren.

LES OGSÅ:

Les også

Manchester-avis: - Van Gaal må få sparken NÅ

Les også

Moström om Moldes muligheter til å gå videre: - Større undere har skjedd

Les også

Kontringene satt ikke for Molde

God debut

Unggutten gjorde sine saker svært godt, og var blant MFKs aller beste spillere.

– Det var absolutt flere gode ting jeg kan ta med meg. Det er klart det er et veldig bra lag vi møter. Men jeg syns vi starter ganske bra. Det er litt surt at vi slipper inn 1-0-målet rett før pause. Vi spiller en solid førsteomgang, men det blir litt slitne bein etter hvert, sier Aursnes.

Kan bli publikumsfavoritt

Han går nå inn i sin aller første sesong som eliteseriespiller. Fortsetter han som mot Sevilla, har Molde-publikummet mye å se fram til. Det tror i alle fall lagkamerat Mattias Moström.

– Han klarte seg veldig bra i dag, i sin første europacupkamp. «Grabben» kan spille fotball. Gi han litt tid så vil han bli en attraksjon i norsk fotball, mener svensken.

Aursnes selv sier han ser veldig fram til debut-sesongen i Tippeligaen.

– Nå skal vi først ta Sevilla-kampen. Så er det vel noen uker til eliteserien starter. Det blir veldig gøy, sier Aursnes.

Publisert: