HamKam-spiller klar for Hødd

— Vi er veldig fornøyde med å ha sirket oss ham, sier André Nevstad om Fredrik Sjølstad.

Fredrik Sjølstad blir å se i Hødd-drakt de neste sesongene. 21-åringen kommer fra Hamkam og 2. divisjon.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

1. divisjonsklubben Hødd skrev onsdag under en treårskontrakt med Hamkams unge midtbanespiller Fredrik Sjølstad. Det blir altså én Fredrik som skal erstatte en annen Fredrik (Aursnes, gått til Molde) på Hødds midtbane.

Flere andre klubber var også ute etter Sjølstad, men han valgte altså Hødd og Sunnmøre. Og han har allerede flyttet til Ulsteinvik.

— Fredrik er en spiller som kan benyttes i flere ulike posisjoner på bana, men han trives aller best som defensivt anker eller som indreløper. Han er nesten 190 cm høy, god i lufta og med et godt driv med ballen. Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss ham, sier Hødds daglige leder André Nevstad.

Les også

Hoseth klar for 2. divisjonsklubb

Godt inntrykk

— Jeg var på besøk i Ulsteinvik tidligere i januar, og fikk et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg tror jeg kommer til et godt miljø med mange gode spillere, dyktige og engasjerte trenere og en klubb der jeg har alle muligheter til å videreutvikle meg som spiller, sier Sjølstad til hodd.no

21-åringen hadde ett år igjen av kontrakten med Hamkam, så Hødd måtte ut med en kompensasjon til Mjøsklubben for å få hente ham nå. – Begge klubber var løsningsorienterte, så det gikk greit å bli enige om en sum, opplyser Nevstad.

Les også

AaFK har funnet ny høyreback

Stort potensiale

— Hødd får en spiller med et stort potensiale, han har både «trykk» i spillet sitt og har flott offensivt driv. Men Hødd-trener Hans-Erik Eriksen har en jobb med å få ut dette potensialet, han var ujevn hos oss i fjor. Fredrik følte nok selv at han var i ferd med å stagnere i Hamkam, og det var derfor han nå ønsket en ny utfordring. Hødd har fått en spennende spiller, men særlig defensivt har han mye å jobbe med, fastslår Hamkam-trener Kent Bergersen.

Hødd skal også ha en forsvarsspiller på plass så raskt som mulig. Uten at noe er avgjort her.

Publisert: