To debutanter for Norge mot Portugal

Her er de elleve Per-Mathias Høgmo må stole på i kveld.

Per-Mathias Høgmo har plukket ut to debutanter til oppgjøret i Portugal.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

PORTO: Per-Mathias Høgmo er tvunget til å gjøre en rekke endringer på laget til den første av tre treningskamper. Mot EM-klare Portugal i kveld får Anders Trondsen sin debut for A-landslaget. Sarpsborg-spilleren starter på venstrebacken for Norge.

Martin Linnes er klar etter den tyrkiske cupfinalen på torsdag, og starter på høyrebacken. Den kamprustne midtstopperduoen består av Even Hovland og Stefan Strandberg. Rune Almenning Jarstein er et naturlig førstevalg i mål.

Les også

Fossum fikk råd av barndomskompisene Ødegaard og Celina før proffovergangen

På midtbanen starter Høgmo med de to Berisha-brødrene på hver sin kant. Valon og Veton har denne uken luftet muligheten for å spille for Kosovo som endelig har fått FIFA— og UEFA-status, men i kveld spiller de for Norge.

Sentralt på midtbanen er det nordnorsk med Stefan Johansen og Ruben Yttergård Jensen.

Markus Henriksen og Joshua King utgjør det som Høgmo har omtalt som en spennende angrepsduo lengst fremme.

Les også

Norge mot Portugal: Dette kan bli stygt

Lagene i eliteserien spilte kamper lørdag og søndag, ligakamper ble også spilt i Sverige og Danmark. Martin Ødegaard er opptatt med spill for Real Madrids reservelag, mens Adama Diomande kom sent til Portugal på grunn av Hulls opprykkskamp lørdag.

Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey, Alexander Søderlund, Omar Elabdellaoui og Håvard Nordtveit har meldt forfall av ulike årsaker.

Norges lag blir dermed i 4-4-2:

Rune Almenning Jarstein – Martin Linnes, Even Hovland, Stefan Strandberg, Anders Trondsen – Veton Berisha, Stefan Johansen, Ruben Yttergård Jensen, Valon Berisha – Markus Henriksen, Joshua King

Publisert: