Her klarer Messi noe kun seks fotballstjerner har gjort før

Lionel Messi ble innlemmet i eksklusiv klubb.

Her scorer Messi sitt 700. mål.
 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Lionel Messi scoret sitt 700. mål som profesjonell fotballspiller tirsdag. Den milepælen har kun seks spillere nådd før ham.

Messi satte inn Barcelonas 2-1-mål mot Atlético Madrid på panenka-vis. Straffesparket var av den vakre sorten og sendte Messi inn i en uhyre eksklusiv klubb der blant andre Pelé er medlem fra før, melder ESPN.

Ifølge kanalen skal 700-klubben i tillegg bestå av Cristiano Ronaldo, tyske Gerd Müller, ungarske Ferenc Puskás, brasilianeren Romario og tsjekkisk-østerrikske Josef Bican.

 • BARCELONA SLÅR SPREKKER: Drikkepause satte fart på ryktene

ESPN baserer blant annet sin liste på tall fra RSSSF, en internasjonal organisasjon dedikert til å samle fotballstatistikk.

Flest mål av samtlige aktive spillere har Cristiano Ronaldo. Portugiseren står med 728 fulltreffere på 1005 kamper. Juventus-stjernen, som scoret et praktmål mot Genoa tirsdag, ble medlem av klubben i oktober i fjor.

Messi nådde milepælen på 862 kamper. Argentineren har ikke spilt for andre klubber enn Barcelona i sin profesjonelle karriere. 630 av scoringene har kommet for den katalanske storklubben, mens de øvrige 70 er scoret på det argentinske landslaget.

Av andre aktive fotballspillere står Zlatan Ibrahimovic og Luis Suárez med henholdsvis 540 og 472 mål, ifølge statistikken.

Les også

 1. Tre straffespark og frekk Messi-scoring i ny Barcelona-nedtur

Publisert:
 1. Spansk fotball
 2. Lionel Messi
 3. FC Barcelona

Mest lest akkurat nå

 1. Bruker du en av disse medisinene? Da skal du ha en tredje vaksinedose

 2. Meteorologen forklarer: Derfor får vi uvær

 3. Vogntog-brann på E39

 4. Ingve Bøe i ekstase - ekstra fornøyd med én spiller

 5. – Politiet hadde ikke tid til å komme

 6. Jærbedrift skal levere 10.000 kvadratmeter med solceller til Stavanger lufthavn