Ulvestad tomålsscorer i Djurgården-seier

Djurgården henger med i medaljestriden i Allsvenskan etter 4-0 over Sirius lørdag. Fredrik Ulvestad bidro med to langskudd som gikk i mål.

Fredrik Ulvestad (til venstre) storspiller i Sverige. Foto: TT NEWS AGENCY / X02350

  • NTB
Publisert: Publisert:

Djurgården - Sirius 4–0

Med seieren er Djurgården nummer fire, men det skiller bare ett poeng opp til Häcken på 2.-plass. Malmö er sju poeng foran der igjen og har festet et grep om seriegullet.

Lørdag ble det seier med kalassifre for Djurgården, til tross for at det sto 0-0 til pause i møtet med Sirus. Det var Sirius som var det klart beste laget før hvilen, men overtaket resulterte aldri i mål.

Da Sirius-stjernen Stefano Vecchia fikk rødt kort etter 57 minutter, kollapset gjestene. To kjappe mål av Kalle Holmberg (66 og 72) ga Djurgården ledelsen før Fredrik Ulvestad viste seg fram.

Den norske midtbanespilleren ville også bli tomålsscorer, og med to skudd fra distanse etter 77 og 86 minutter ble han nettopp det. På det siste målet fikk Aslak Fonn Witry notert en målgivende. De to nordmennene spilte hele kampen.

– Vi falt sammen som et korthus etter utvisningen. Ingenting stemte. Det var en veldig rettferdig seier, sa Sirius-kaptein Tim Björkström til Dplay.

I lørdagens andre kamp spilte Alexander Søderlund hele kampen da Häcken spilte 2-2 mot Mjällby. Søderlund bidro med målgivende til 1-2-målet.

(©NTB)

Les også

  1. Denne nordmannen er brennhet i Sverige: – Drømmer om en av de store ligaene

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. 40 nye tilfeller av det muterte koronaviruset i Nordre Follo

  2. Gårdsutsalget til Tommy Skjæveland møter motstand

  3. Turgåere funnet etter leteaksjon i Sirdal

  4. Den britiske koronavarianten er påvist i tre kommuner i Rogaland – ett av dem i år

  5. Lave, lokale smitte­tall gir forsiktig opti­misme – tror på gradvis åpning

  6. Han skjønte med en gang at han hadde voldtatt kjæresten. Men de snakket ikke om det etterpå