Haaland-retur kan komme mot Sørloth og Leipzig

Erling Braut Haaland starter snart med løpetrening. En norsk duell kan vente i hans mulige Borussia Dortmund-comeback etter skade.

Erling Braut Haaland må fortsatt vente på nye mål for Borussia Dortmund. Foto. Martin Meissner, AP / NTB

  • NTB
Publisert: Publisert:

Tysklands største avis, Bild, er velinformert og skriver at det er lite sannsynlig at Haaland rekker den første kampen (mot Wolfsburg) på nyåret. Spissen prøver seg trolig om få dager med løpetrening.

Dermed kan borteoppgjøret mot Alexander Sørloths Leipzig 9. januar være hans comeback. Blir det slik, vil Haaland ha gått glipp av åtte kamper på grunn av en muskelskade.

Spissen er for tiden i Qatar der han har med seg en egen fysioterapeut. Angriperen la ut en melding om det på Instagram.

– Det var Erlings ønske å reise til Qatar. Han er omgitt av mange eksperter der og gjør allerede framskritt. Dette opplegget er avklart med oss, og hans fysioterapeut står i tett kontakt med klubbens medisinske støtteapparat, sier Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc til Bild og nyhetsbyrået DPA.

Haaland har scoret 33 mål på 32 kamper for den tyske klubben i 2020.

Dortmund står med én seier og to uavgjort etter at nordmannen ble skadet dagen før mesterligaoppgjøret mot Lazio tidlig i desember.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Dette er den nye trenden på Storhaug: - Jeg tror folk har savnet et slikt tilbud

  2. To bilister ble fotgjengere i løpet av én time

  3. Thon vil utvide Amfi Madla inn på Shell-stasjonen

  4. Bølger i kaffen kan være et dårlig tegn

  5. Nå vil han stramme inn igjen

  6. Millionerstatning etter byggetabber