- De slo jo Rosenborg i to kamper

<p>Men Grindheim lar seg ikke skremme av Viktoria Plzen.</p>

[DK=17-07-2011: Superliga - Christian Grindheim, FCK FC København.© Lars Rønbøg / Sportsagency ][UK=10-07-2011: Superliga - Christian Grindheim, FCK FC Copenhagen.© Lars Ronbog / Sportsagency ]
  • Are Bye
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 11 år gammel

Christian Grindheim har forlatt nederlandsk fotball, og funnet seg til rette i København.

Den danske seiersgrossisten har et klart mål om Champions League-spill også denne sesongen, og den veien går gjennom Viktoria Plzen.

Statistikksenter Danmark:

— Det blir en tålmodighetsprøve for oss. De vil nok ligge lavt, og satse på kontringer. Sånn sett vil det ligne på kamper vi har spilt allerede i år , sier Grindheim til bold.dk.

Midtbanemotoren var med på å slå Tsjekkia 3-0 forrige uke, og han er innstilt på å ta en ny skalp i tirsdagens møte med Plzen.

- De slo jo Rosenborg både borte og hjemme, så det er ikke noe dårlig lag. Vi skal nok kunne hamle opp med dem hvis vi sørger for å prestere i begge kampene , sier Grindheim.

Et stykke igjen

Haugesunderen sier det danske topplaget har et stykke igjen til storformen, men at det allerede skal være godt nok til å avansere i Europa.

- Vi har ennå et stykke igjen til vårt toppnivå, og det er naturlig med så mange nye spillere i startoppstillingen. Det tar tid, men så lenge vi fortsetter å vinne kamper er det ingen grunn til bekymring , sier han.

På spørsmål om hvordan han vurderer den danske superligaen etter noen kampers spill svarer Grindheim diplomatisk.

- Nivået er OK. De beste lagene i Holland er naturligvis litt bedre, men det er et hakk opp i forhold til Norge. Det virker som om alle lagene her i Danmark er godt organisert , sier Grindheim.

Publisert: