Solskjærs oppfordring til fansen: – Vi må tilpasse oss en ny måte å leve på

I et brev til Manchester United-fansen oppfordrer Ole Gunnar Solskjær innstendig om at myndighetenes koronaråd tas på største alvor.

Publisert: Publisert:

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kommer med oppfordring til fansen. Foto: PHIL NOBLE / Reuters / NTB scanpix

  • NTB

Brevet som ble publisert på Uniteds nettsider og klubbens kontoer i sosiale medier tirsdag kveld er undertegnet Solskjær og Casey Stoney. Sistnevnte er trener for Uniteds kvinnelag.

Sammen kommer duoen med en klar oppfordring til supporterne om å være lojale mot myndighetenes budskap om å holde seg mest mulig hjemme for å unngå ytterligere spredning av koronaviruset.

«Vi må alle – både fans, spillere og trenere – tilpasse oss en ny måte å leve på, uten vår vanlige fotballdose, fordi vi alle er enige om at folks helse i øyeblikket er mye viktigere», skriver Solskjær og Stoney.

Vil ha digitale møter

Deretter oppfordrer de til felles kamp mot viruspandemien og understreker viktigheten av at alle følger retningslinjene myndighetene har besluttet.

«Til alles beste må vi endre måten vi opptrer på og se på nye måter å kommunisere på. Vi er i den heldige situasjonen at mange av oss har tilgang til teknologi som gjør oss i stand til å ha videosamtaler med mennesker, slik at vi fortsatt kan se venner og familie ansikt til ansikt», heter det videre i brevet.

«Ved å gjøre disse endringene, eller helt enkelt sørge for at vi ringes i stedet for å møtes, kan vi bidra til å redde liv», legger Solskjær og Stoney til.

Les også

Her tok den norske fekteren OL-sølv. Nå blir hallen koronasykehus.

Takker helseheltene

United-managerne takker helsearbeiderne som jobber hardt for å hjelpe mennesker som er smittet av koronaviruset, og sender også en hilsen til alle som er berørt av pandemien.

All engelsk fotball er stanset frem til 30. april. I øyeblikket er det stor usikkerhet rundt om nye utsettelser kan komme.

Britiske myndigheter iverksatte tirsdag tiltak som innebærer at befolkningen kun skal forlate sine hjem for å gjøre strengt nødvendig arbeid, handle mat og medisiner samt gjennomføre én daglig økt med fysisk aktivitet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Frigir navnet på 16-åringen som omkom i ulykke hjemme

  2. Helsemyndighetene skal ta i bruk spyttprøver som koronatest

  3. Bodil suste rundt på fester og fløy privatfly i studietiden, men kjente større lykke da sønnen så et fint tre i Røldal

  4. Dømt til 15 måneders fengsel

  5. Milliongave til Arboretet - vil lage botanisk vitensenter og knytte seg til forskning

  6. Her rygger leddbussen ned på Diagonalen

  1. Manchester United