Flere spillere frigitt: Disse stjernene er ferdige i Manchester United

Antonio Valencia er ferdig i Manchester United. Det er også Ander Herrera, som skal være nær en overgang til Paris Saint-Germain.

Antonio Valencia (t.v.) og Ander Herrera er ferdige i Manchester United.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Det har vært en innholdsrik fredag på kontoret for Ole Gunnar Solskjær. På formiddagen signerte han sin første spiller i Daniel James for rundt 15 millioner pund, før han på ettermiddagen slapp en liste med spillere som skal bort fra klubben.

  • LEST DENNE? Han er Solskjærs første signering: – Manchester City hadde ingen sjanse mot ham

De mest kjente på listen har lenge vært ryktet bort fra Old Trafford. De to er Ander Herrera og Antonio Valencia. Valencia har vært i klubben i ti år og har båret kapteinsbindet de siste sesongene, men slet med spilletid under Solskjærs ledelse. Ecuadorianeren var bare på banen ni ganger i Premier League-sesongen som var.

James Wilson har også blitt frigitt av klubben. Han debuterte for United som 19-åring i april 2015. I debuten mot Hull scoret han to mål, men han fikk bare 15 kamper totalt for klubben. Han har vært på utlån sammenhengende siden 2015, men nå er altså hans tid i klubben over.

I tillegg til Herrera, Valencia og Wilson, har også de mer ukjente Regan Poole, Zak Dearnley, Tom Sang, Callum Whelan, Matty Willock, Matthew Olosunde, Tyrell Warren, DJ Buffonge, Callum Gribbin, Baars Josh Bohui og James Thompson blitt frigitt av klubben.

Publisert:
  1. Manchester United
  2. Ole Gunnar Solskjær

Mest lest akkurat nå

  1. Kom hjem til endevendt hus i Stavanger

  2. Én måned siden gjenåpningen – slik har det gått

  3. Denne boligen i Sandnes kan vinne en helt spesiell pris

  4. Maria fikk nesten ikke puste da hun trente. Hun fikk diagnosen mange har, men få kjenner til.

  5. Viking vil vurdere å tilby Berisha ny kontrakt allerede nå

  6. Mange av kundene er blitt deres venner, men etter 37 år er det slutt