Solskjær om overgangsvinduet: – Kan komme en situasjon som vi kan utnytte

Ole Gunnar Solskjær har tro på at Manchester United kan forsterke laget når fotballen kommer tilbake som normalt igjen etter koronapandemien.

Ole Gunnar Solskjær kan få forsterkninger både innad i laget og på overgangsvinduet når fotballen returnerer. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix

  • NTB
Publisert: Publisert:

Koronaviruset har satt en stopper for alle de store ligaene som Premier League, og skaper økonomisk trøbbel for fotballklubber verden over.

Solskjær tror det er noe pengesterke Manchester United kan utnytte. Det sier han på spørsmål fra tidligere lagkamerat Gary Neville på en podkast gjort for Sky Sports.

– Hvem vet hvordan overgangsmarkedet kommer til å reagere på dette. Hvem vet hvilke klubber som trenger å selge spillere? Det kan komme en situasjon som man kan utnytte, sier Solskjær.

Les også

Legenden bønnfaller Manchester United: – Solskjær har vært helt fantastisk

Stjerneretur

Premier League har blitt utsatt på ubestemt tid, og i tillegg til at Manchester United kan forsterke seg på overgangsvinduet, betyr utsettelsen at flere stjernespillere kan bidra når ligaen eventuelt starter igjen.

– Paul (Pogba) og Marcus (Rashford) har vært ute med skade. De har fått en sjanse til å være med i en større del av sesongen enn de hadde håpet på, sier United-manageren.

Før koronaviruset stoppet Premier League lå Manchester United på 5.-plassen. Det kan gi spill i neste års Champions League dersom byrivalen Manchester Citys utestengelse fra europacuper blir opprettholdt.

Les også

  1. Forsvarer spillerne mot kritikken om lønnskutt: – Enkle målskiver

Publisert:
  1. Manchester United
  2. Ole Gunnar Solskjær

Mest lest akkurat nå

  1. Fører av personbil omkom etter trafikkulykke

  2. Viking-profilen ble trist da han fikk Berntsen-beskjeden: – Mer enn en trener

  3. Rørt Bjarne Berntsen: – Aldri opplevd maken

  4. – Shit, hvem har jeg smittet, tenkte Kristiane da hun fikk påvist korona

  5. Tone har panikk for å få smitten inn i sin fjørfebestand: – Vil være katastrofalt

  6. «Jeg tenkte 2020 var året Bjarne Berntsen skulle få æresmedlemsskap i Viking. Ikke få sparken»