Hevder United-keeperen har sagt ja til Real Madrid

– Kun enighet mellom klubbene mangler, ifølge La Sexta.

TIL MADRID? David De Gea ønsker ifølge La Sexta å dra til Real Madrid. Her er United-keeperen fra en kamp mot Tottenham på Old Trafford tidligere i år.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

TV-kanalen har normalt gode kilder innad i Real Madrid. Blant annet var det La Sexta som først meldte at Martin Ødegaard var på besøk hos Madrid-klubben – lenge før 16-åringen signerte.

– David de Gea har sagt ja til Madrid, hevder journalist Josep Pedrerol TV-innslaget.

– Manchester United-keeperen ønsker å spille for Real fra og med neste sesong. Klubben har vurdert ulike muligheter på keeperplass, men har nå bestemt seg for at de vil ha David de Gea.

– Kun overgangsenighet mangler

– Det er bare en enighet mellom klubbene som mangler.

LANDSLAGSKONKURRENTER: David de Gea (t.v) og Iker Casillas kjemper om keeperplassen på det spanske fotballandslaget.

Den spanske keeperen er født i Madrid og spilte for byrival Atlético Madrid frem til han ble hentet til Manchester i 2011. 24-åringen blir sett på som en av verdens beste keepere.Iker Casillas har vært Real Madrids førstevalg mellom stengene nærmest helt siden spanjolen fikk sitt gjennombrudd i 2000. Siden har han spilt over 500 kamper for hovedstadsklubben.

Men den siste tiden har flere og flere ment at den 33 år gamle keeper ikke er god nok lenger, og Casillas har også levert flere svake kamper.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Real-sjefen avviser keeperjakt

På det spanske landslaget utfordres han nå av 1,92 meter høye David de Gea, som har fått sjansen i noen landskamper. Men per dags dato er den 182 centimer høye keeperen førstevalget både for Spania og Real Madrid.

Carlo Ancelotti har de siste dagene benektet at Real Madrid ønsker å hente en ny keeper.

– Vi har aldri snakket om å signere en ny keeper, sier han ifølge Marca.

– Casillas har en veldig klar tanke på hvordan fremtiden hans vil være. Jeg er sikker på at Iker blir i Real Madrid.

– Hvis han ikke hadde vært i god nok form, ville jeg ikke spilt med ham. Jeg spiller med Casillas fordi det er managerens beslutning. Ikke noe annet.

Publisert: