Bendtners kjæreste: – Han forsvarte seg selv og meg

Nå kommer Nicklas Bendtners kjæreste med sin versjon av hva som skjedde.

Nicklas Bendtner var involvert i en hendelse i København natt til søndag som har fått stor oppmerksomhet. Nå kommer kjærestens versjon av hva som skjedde denne natten.
 • Kurt B. M. Haugli
  Aftenposten
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

I et innlegg på Instagram mandag kveld forsvarer Nicklas Bendtners kjæreste det som skjedde i København natt til søndag.

Philine Roepstorff skriver at de ble angrepet av taxisjåføren og at Niklas Bendtner slo til ham i selvforsvar. I Instagram-innlegget under kan du lese hele Philine Roepstorffs versjon av det som skjedde i sentrum av København natt til søndag.

«Hei alle sammen. Selv om det egentlig ikke var planen, så er jeg nødt til å forklare hva som skjedde natt til søndag. Avisene skriver at taxisjåføren ble overfalt av Nicklas, men det var overhodet ikke det som skjedde» skriver Roepstorffs i innlegget.

Videre skriver hun at sjåføren to ganger kjørte i feil retning, og at de to da nektet å kjøre videre i bilen. Hun skriver at sjåføren da gikk amok, og til slutt kastet en flaske mot dem, som var nær ved å treffe dem. Da skal Bendtner ha slått sjåføren.

«Selvfølgelig skal man ikke slå noen, men det var ikke Nicklas som overfalt noen. Han ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg. Hvor mange ville ikke ha gjort det samme for sin kjæreste?» skriver hun.

Her er hele Instagram-innlegget:

Sjåføren er ansatt i taxiselskapet Dantaxi. Det var de som først meldte at det var Nicklas Bendtner som hadde angrepet en av deres sjåfører.

– Dantaxi er kjent med at Nicklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, mandag eftermiddag har lagt ut sin versjon af den meget omtalte episode i København i helgen på Instagram. Dantaxi 4x48 kan opplyse at det, ifølge våre opplysninger, er videomateriale av hendelsesforløpet, og materialet er gitt videre til politiet. Vi har ikke flere kommentarer til saken på nåværende tidspunkt og henviser til politiet, skriver kommunikasjonssjef i det danske taxiselskapet, Rasmus Krochin, i en epost sendt til Aftenposten.

LES MER: Bendtner skal stå skolerett for RBK-ledelsen på Brakka tirsdag

Polititet har bekreftet at de mottok en voldsanmeldelse natt til søndag. Utover dette har ikke politiet ønsket å kommentere saken.

Taxiselskapet har uttalt overfor media at det har vært et alvorlig overfall på en av deres sjåfører. Det endte med kjevebrudd og operasjon for sjåføren, har de fortalt norske og danske medier.

Rosenborg har også bekreftet at det har vært en hendelse.

– Vi kan ikke si annet enn at vi har snakket med Nicklas, og at vi kan bekrefte at han har vært involvert i en hendelse i København. Så er det alltid flere sider av en sak, og det er viktig å innhente fakta, sa direktør i klubben Tove Moe Dyrhaug tidligere mandag.

Adresseavisen har forsøkt å komme i kontakt med Bendtners agent Ivan Marko Benes uten å lykkes.

Publisert:
 1. Nicklas Bendtner
 2. Rosenborg BK

Mest lest akkurat nå

 1. Stor aktør legger ned butikken på Norwegian Outlet på Ålgård

 2. Kjerkol: Naturlig å se på lettelser i koronatiltakene

 3. Fortsatt fastlåst mellom Kvia AS og Eigersund før de møtes i retten mandag

 4. – Han var en mann som aldri ga seg, en drømmer

 5. – Vanskelig å holde oppe motivasjonen når man øver uten mål og mening

 6. Flere Oilers-kamper koronautsatt