Sola er på kvalikplass etter nytt tap

Sola har rotet det til skikkelig for seg etter nyttår. Etter et nytt tap borte for Molde søndag kveld, er de nå på kvalikplass tre runder før slutt.

Toppscorer Line Ellertsen og Sola reiser tomhendte hjem fra Molde. Foto: Fredrik Refvem

  • Svein Hagen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

MOLDE - SOLA 28–27:

Sola hadde muligheten til å komme seg bort fra bunnstriden i kveldens borteoppgjør mot Molde, som før denne runden lå bak dem på tabellen. Men etter en jevnspilt kamp, måtte bare Sola innse at hjemmelaget satte den avgjørende scoringen inn bare et par sekunder før slutt.

Les også

Sola sliter stort i Herrems fravær - gikk på nytt tap

Les også

Tre strake tap for Sola

Line Ellertsen sendte Sola i føringen omtrent med en gang kampen hadde startet, og hun ordnet faktisk alle de fire første målene for gjestene. Men utover i den første omgangen var det hjemmelaget som tok over føringen. En god avslutning sørget for at Molde ikke ledet med mer enn 16–15 til pause.

Starten på den andre omgangen var slett ikke god for Sola-spillerne og hjemmelaget ledet en liten periode med hele fire mål, før det ble spenning igjen i kampen.

Fæl avslutning

Sola-trener Knut Ove Joa var naturligvis skuffet etter at de hadde mistet et poeng i sluttsekundene.

– Vi har et poeng i sekken, så roter vi det til for oss og slipper dem til på en enkel måte. Det er så vanvittig surt og jeg er utrolig skuffet over at vi ikke reiser herfra med minst et poeng i kveld, sukker Joa.

Han legger ikke skjul på at det så mørkt ut da hjemmelaget ledet med fire mål i begynnelsen av den andre omgangen.

Spillerne reiser seg

– Spillerne reiser seg mesterlig etter en svak start på omgangen, men det holder dessverre ikke helt inn for oss i denne kampen, sier han.

Det gjenstår tre kamper i årets serie og akkurat nå er Sola på kvalikplass. Den første motstanderen etter påske er Tertnes hjemme.

– Tre kamper igjen, og vi vet at vi må ha poeng om vi skal komme oss bort fra denne plassen på tabellen. Det er fokuset vår inn mot en spennende avslutning av sesongen, understreker Joa.

Publisert:
  1. Sola håndball

Mest lest akkurat nå

  1. Den britiske koronavarianten er påvist i tre kommuner

  2. Dette er den nye tv-serien du skal sjå

  3. Melby: Mutert virus gjør at full stenging av skoler ikke lenger er uaktuelt – men vil unngå det

  4. Borghild Fiskå er død

  5. Mobil- og bredbåndsnettet skal være tilbake i Sirdal

  6. – Bare dobørsten skal ha kostet 7000 kroner