Neymar oppløst i tårer da Barcelona ble sendt ut av Champions League

Italienerne forsvarte seg heroisk, og sendte Barcelona ut av Champions League.

  • Steffen Stenersen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Barcelona-Juventus 0–0 (03 sammenlagt)

– Jeg synes ikke Barcelona spiller noen dårlig kamp. Proff gjennomført kamp av Juventus. Barcelona prøver og prøver, men Juventus gjennomfører. Det er imponerende, sa Morten Langli i Viasat-studio.

– Det har vært to vanskelige oppgjør. Vi har vært sterke, spesielt defensivt. Jeg er veldig fornøyd med det vi har levert, sa Juventus-back Dani Alves etter seieren over gamle lagkamerater.

Les også

Supertalentet scoret igjen da Monaco enkelt avanserte mot Dortmund

Med Barcelonas vanvittige opphenting av PSGs 4–0-ledelse for noen uker siden friskt i minne, var det knyttet spenning til om Luis Enriques menn kunne gjenta bedriften mot Juventus.

Kampbildet ble slik man hadde spådd. Vertene trillet ball, kontrollerte kampen og presset på for det ene målet som ville skape kraftig trøkk fra hjemmepublikumet.

Les også

De fire neste dagene kan legge Barcelonas sesong i grus: - Det ser mørkt ut

Messi med sjanser

Men de spanske stjernene slet med å skape de aller største sjansene. Juventus lå - ikke uventet - kompakt defensivt, og skapte trøbbel for Barcelona.

Lionel Messi fikk en god sjanse da han møtte et innlegg inne i boksen, men avslutningene fra argentineren skulle ikke sitte som han ønsket denne kvelden.

Det ble ikke Lionel Messis kveld for Barcelona mot Juventus.

Spanjolene skapte ikke all verden før pause, og gikk til hvilen med kun ett skudd på mål. Dermed visste hjemmelaget at det skulle bli en veldig vanskelig oppgave å bryte ned Massimiliano Allegris gutter.

Les også

Ronaldo påførte Bayern dobbel smerte: Her brekker keeperen foten

Juventus stengte butikken

Rett etter pause kunne - og burde - Juan Cuadrado punktert kampen for godt, men avslutningen fra skrått hold snek seg utenfor målet til Marc Ter-Stegen.

Lionel Messi fikk flere sjanser mot Juventus.

Utover omgangen dreide det meste seg igjen om Barcelona. Litt over timen spilt da Lionel Messi fikk en gratismulighet da Gianluigi Buffon havnet på bærtur. Messi fikk ikke helt kontroll på ballen, og på åpent mål havnet avslutningen over kassa.

Da hadde Buffon nettopp sneket seg ned og reddet en flott avslutning fra samme Messi.

Når Sergi Roberto minuttet senere dunket en avslutning fra skrått hold like utenfor, var det som lufta gikk ut av hjemmelaget.

De klarte ikke å skape farligheter mot et Juve som la seg lavere i banen. Andrea Barzagli ble satt inn, og da var butikken stengt.

Barcelona klarte aldri å score på gjestene fra Italia, og dermed er eventyret over for denne gang. Kun dager før El Clasico var Barca-spillerne knust, etter å ha røket ut av Champions League i kvartfinalen.

Publisert:
  1. Barcelona
  2. Lionel Messi
  3. Juventus FC

Mest lest akkurat nå

  1. Oppjusterer storm-varselet før uværshelgen: – Det blir utrolig sterke vindkast

  2. Bilverksted konkurs

  3. Både Berisha og Sebulonsen kan bli solgt i helgen

  4. Tiltalt mor nektet for vold, men kunne ikke utelukke å ha løftet datteren etter håret

  5. Fukt- og råteskader på boliger bygget i 2012. Nå går huseierne til sak mot Jadarhus

  6. Kaptein Lunden har hentet MF «Ombo» hjem fra Tyrkia: – Du får et forhold til båten