Helland hentes inn i landslagstroppen

Blir med mot Island og Belgia.

HENTET INN: Pål André Helland er med i landslagstroppen til de to neste kampene.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Mandag kveld opplyser Norges Fotballforbund på Twitter at Rosenborgs Pål André Helland er hentet inn i troppen til kampene mot Island og Belgia.

Rosenborg-vingen har slitt med skader gjennom store deler av våren, men gjorde comeback i cupkampen mot Nest-Sotra forrige uke og scoret også mot Molde i RBKs 3-1-seier på lørdag.

– Det beste for meg er å fortsette å spille fotball, nå har jeg hatt ferie i hele mai. Så når jeg først er i stand til å spille fotball, så vil jeg gjerne det. At jeg får sjansen her er jeg ydmyk og takknemlig for, så da er det bare å være med, sier Helland til NRK.

Tidligere mandag opplyste forbundet at Rune Almenning Jarstein sliter med en irritasjon i skulderen og er ikke aktuell til landskampene. Sten Grytebust er hentet inn som erstatning for Hertha Berlin-målvakten. Almenning Jarstein sto hele kampen mot Portugal som endte med 0-3-tap

Jo Inge Berget og Fredrik Midtsjø er også ute med skade.

— Det er så klart kjipt å gå glipp av to landskamper. Det er et skår i gleden. Jeg skulle gjerne fått med meg de to kampene og bidratt for landslaget, for jeg føler at jeg er i bra form, sier Midtsjø til Adresseavisen.

Les også

Midtsjø slapp med skrekken

Norge møter Island onsdag og Belgia søndag. (©NTB)

Publisert: