Styremedlemmer i NFF reagerer på avtale

Styremedlemmer i Norges Fotballforbund reagerer på at de ikke ble informert om kompensasjonen til Inge André Olsen og Truls Haakonsen, melder TV 2.

UENIGHET: Assisterende generalsekretær, Kai Erik Arstad (til h.) mener NFF-styret ikke trengte å bli orientert om forliket i overgangssaken. Det er ikke styret, her representert ved president Yngve Hallén, nødvendigvis enig i.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Tirsdag meldte TV 2 Inge André Olsen og Truls Haakonsen har fått utbetalt en kompensasjon på til sammen 300.000 kroner, for ikke å gå til sivilt søksmål mot Norges Fotballforbund i etterkant av «Overgangssaken».

— Denne prosessen er kjørt sentralt av meg selv og generalsekretæren. Dette er en avtale som ikke har behov for styrebehandling. Politisk involvering i slike type avtaler har vi ikke sett behov for, sier assisterende generalsekretær i NFF, Kai Erik Arstad.

Ikke alle er enig i den tolkningen. Enkelte mener at administrasjonen har gått ut over sine fullmakter. Påtalenemnda i NFF er heller ikke orientert.

— Styret vil bli orientert om saken på kommende styremøte, under orienteringssaker fra administrasjonen. Før det viser jeg til generalsekretæren. Det er viktig å ha et korrekt saksgrunnlag før vi sier noe fra styret, skriver fotballpresident Yngve Hallén i en SMS til TV 2. (©NTB)

Publisert:
  1. Herrelandslaget fotball

Mest lest akkurat nå

  1. Sandnes-ordfører: – Tror helseministeren har misforstått noe

  2. Nå kan alt skje i Stavanger!

  3. Trente med Viking – nå jakter han på opprykk

  4. Ekteparet vil at den nye butikken på Madla skal vekke gode barndomsminner

  5. 61 flypassasjerer fra Sør-Afrika testet positivt

  6. Skrinlegger «Mongoland 2»: - Den viktigste personen i filmen finnes ikke lenger