Zuccarello med assist da Rangers tapte i Denver

Mats Zuccarello leverte en målgivende pasning da formlaget Colorado Avalanche slo New York Rangers.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

COLORADO AVALANCHE - NEW YORK RANGERS 3–1

Avalanche har ikke tapt siden 27. desember og tok sin niende strake seier. Laget har målforskjell på 37-15 i de ni siste kampene og har ikke ligget under en eneste gang.

Erik Johnson ga hjemmelaget ledelsen snaut halvveis i første periode i Denver, og Nathan MacKinnon doblet den tidlig i midtperioden.

Zuccarello noterte sin 25. assist for sesongen da Pavel Buchnevich skapte ny spenning med sin scoring i overtallsspill 6.55 minutter ut i 2. periode.

Zuccarello sendte pucken hardt inn fra høyresiden rett på køllebladet til Buchnevich, som styrte den inn.

Les også

Zuccarello i uvant rolle da Rangers vant stort

Mats Zuccarello noterte en assist i lørdagens bortekamp mot Colorado Avalanche, men New York Rangers tapte 1-3. Her er han i aksjon i en tidligere kamp mot Washington Capitals.

Stolt rekke

Med sin assist kan Zuccarello fortsatt skryte av at han aldri har gått av isen etter en bortekamp mot Avalanche uten å notere målpoeng. På fem kamper er han oppe i ett mål og fem assist.

Mer Rangers-jubel ble det ikke lørdag, selv om Rick Nash var veldig nær utligning 11,9 sekunder før slutt. Han skjøt mot nærmeste kryss, men Jonathan Bernier leverte en praktredning.

I stedet punkterte Mikko Rantanen kampen i tomt bur ett sekund før slutt.

Les også

Zuccarello-assist da Rangers avgjorde klassikeren foran 42.000 tilskuere

Ny kamp søndag

Ufortjent var ikke seieren. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 37-28.

Zuccarello spilte 18.10 minutter, hvorav 1.28 i overtall og 0.26 i undertall. Han noterte to skudd på mål, en takling og en puckerobring i tillegg til assisten.

Det blir ikke særlig anledning til å gruble over tapet. Allerede søndag skal Rangers i aksjon igjen i bortekamp mot Los Angeles Kings.

Publisert: